2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61204 بازدید | 4305 پست
کسی این جا پایه قوی داره 16 روز باهم روزی 16 ساعت بخونیم  من کلا ساعت مطالعم کمه نهایت 6 ساعت ...

منم مثل توام ، پایه قوی ، ولی امسال ساعت مطالعه ام پایین بوده ، منم میخام ی دور همه رو دوره کنم ولی مطمئنم نیستم بتونم 16 ساعت بخونم⁦🤦🏻‍♀️⁩

بچه ها اروم باشین انقد به خودتون استرس ندین تا فردا که چیزی مشخص نمیشه پس امشبو با ارامش بخوابین و ر ...

هر ثانیه همینو به خودم میگم ولی ترود میخ اهنین در سنگ

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل توام ، پایه قوی ، ولی امسال ساعت مطالعه ام پایین بوده ، منم میخام ی دور همه رو دوره کنم ولی ...

منم ساعت مطالعم تو کل زندگیم پایین بوده 

ولی خب میدونم همینقدر بخونم نمیرسم جمع کنم 

من مهایت ساعت مطالعم این بوده یک هفته 8 ساعت خوندم باز اومده رو 5 6 یا کمتر

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
منم ساعت مطالعم تو کل زندگیم پایین بوده  ولی خب میدونم همینقدر بخونم نمیرسم جمع کنم  من ...

چجور میخای مرور کنی؟؟برنامت چیه مگه برا 17 روز؟

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
نه نداشتم  چاره ای هم ندارم  حرف شماهم درست چی بگم  من یه ادمم که همه رو خوندم و ...

دقیقا مثل من ⁦☹️⁩ جامع هم میزنم درصدام خوبه ، اما نمیشه بهش اتکا کرد ، چون ی جاهایی فراموشم شده و هر بار ی جا گیر دارم ، میگم باید دوره کنم حتما

دقیقا مثل من ⁦☹️⁩ جامع هم میزنم درصدام خوبه ، اما نمیشه بهش اتکا کرد ، چون ی جاهایی فراموشم شده و هر ...

منم همینم ازمون میزنم درصدم خوبه ولی همونو نمیشینم رفع اشکال کنم 

قشنگ میدونم چی مشکل دارم کجا یادم رفته ولی نمیشینم بخونم

چجور میخای مرور کنی؟؟برنامت چیه مگه برا 17 روز؟

ازمون و رفع اشکال دروس 

دینی هم بخونم

بچه ها چی شد نتیجه تعویق افتاد؟؟؟؟

گفتن فردا باز 

پاس کاری میکنن

فعلا رو این پنج تا تمرکز کنید صبح زنگ میزنیم ستاد دیگه چاره ای نداریم

نمکی 09121230250

ویس کرمی 09132613105

منادی 09143154762

نادری 09127298418

❌جدید اضافه شد👇👇

محسنی  09123176581

نامووووووووووسا پیام بدید و دلیلاتونو بگیددددد

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

تو کامنت هشتک #تعویق_کنکور زیاد بزارید تا این هشتکه زیاد بشه

https://www.instagram.com/p/CDZKwXPjU4p/?igshid=9md8qfqioroh

به امید روزی که هرکی بهم پیام می‌ده بپرسه:             "الان اونجا ساعت چنده؟"                                                                                                                                ای که دستت میرسد کاری بکن  
فعلا رو این پنج تا تمرکز کنید صبح زنگ میزنیم ستاد دیگه چاره ای نداریم نمکی 09121230250 ویس کرمی ...

پیام دادم من

به امید روزی که هرکی بهم پیام می‌ده بپرسه:             "الان اونجا ساعت چنده؟"                                                                                                                                ای که دستت میرسد کاری بکن