بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هردمبیل که نمیشه بگی هیچی غیرممکن نیس فکر تواناییت باش و سلامتیت تازه اگه سابقه ۱۶ ساعت خوندن ...
نه نداشتم
چاره ای هم ندارم
حرف شماهم درست
چی بگم
من یه ادمم که همه رو خوندم و عالی هم خوندم ولی مرور نکنم مساویه با هیچ
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
اتفاقا ذهن انسان توانایی های زیادی داره خیلی کارا هستن که به نظر ممکن پذیر نمیان ولی همین که ...
شما کنکوری هستی،؟
بچه ها اروم باشین انقد به خودتون استرس ندین تا فردا که چیزی مشخص نمیشه پس امشبو با ارامش بخوابین و روی درستون تمرکز کنین تا فردا حرص و جوش بخورین که فایده ای نداره
عزیزم فقط باور داشته باش که میتونی اگه ذهنت رو مجبور کنی که باور کنه میتونه 16 ساعت درس بخونه بدنت ...
کاش بتونم
خودم میدونم چقدر عالی هستم فقط تیاز دارم مرور کنم