2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61204 بازدید | 4305 پست
بیچاره بچه درس خون ای امسال واقعا خسته شدن من دلم برا دوستمان میسوزه بیچاره ها از شهریور پارسال دارن ...

عزیزم مریض بشن اون رتبه و دانشگاه چه بدرد میخوره اخه؟ به نظرت اونی که ناقل کروناست میاد به همه میگه من کرونا دارم؟ قطعا نمیگه و خیلیا تو جلسه کرونا دارن ولی اطلاع نمیدن یا ناقلن کی میتونه تشخیص بده؟ بعد اونایی که سالمن چه گناهی کردن مریض شن؟

من برای خودکشی خیلی خیلی خیلی ترسو هستم و اما برای زیستن بسیار پرو!..😊💛🧡💚❤💜
اره  بدجور تپش قلب دارم و دندونام تو هم قفله  واسه کسی که تیک رو نداره نمیدونه چقدر عذاب ...

😪😪😪🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما پیام دادید؟جوابی دریافت کردی

همشون میخونن فقط جواب نمیدن بله بعضیا جواب دادن🦄😊

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
بابک سادات حل کرده اره جامعه اگ بخوای عکس سرفصلاش میفرستم  نمیدونم من از کتاب فروشی گرفتم فک ک ...

مرسي عزيزم نه ممظورم اينه ك مثلا مث كتاباي بازار سوالارو حل كرده مثلا مثلثات بافرمولاي مثلثاتي؟

خدایا شکرت🙂

کسی این جا پایه قوی داره 16 روز باهم روزی 16 ساعت بخونیم 

من کلا ساعت مطالعم کمه نهایت 6 ساعت بوده ولی کامل خوندم نظام قدیم

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
اسی چی شد چی گفتن تو که پیام دادی بهشون

گفتن پیگیری میکنیم پشتتونیم حمایت میکنیم این حرفا🦄

کسی این جا پایه قوی داره 16 روز باهم روزی 16 ساعت بخونیم  من کلا ساعت مطالعم کمه نهایت 6 ساعت ...

یهویی میخوای ده ساعت اضافه کنی؟؟ اونم ۱۶ ساعت؟؟ خداقوت

چیزی که دوست داری رو پیدا کن و اجازه بده تو رو بکُشه.
یهویی میخوای ده ساعت اضافه کنی؟؟ اونم ۱۶ ساعت؟؟ خداقوت

مجبورم 17 روز دیگه کنکوره😐😐😐

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
عزیزم مریض بشن اون رتبه و دانشگاه چه بدرد میخوره اخه؟ به نظرت اونی که ناقل کروناست میاد به همه میگه ...

میدونم عزیزم حق دارید نگران باشین

از یه طرف ممکنه مریض بشید از یه طرف دیگه واقعا یه عده حال روحیشون بده و واقعا دارن افسرده میشن خیلی ناراحتم برا کنکوریا من پارسال کنکور داشتم یعنی اگه یکونیم ماه تعویق میشد دیوونه میشدم و نمی‌تونستم بخونم و رتبم خیلی بدتر از اینی میشد که الان آوردم و برا همین مخالف تعویقم چون تعویق واقعا ظلمه در حق بچه های که یه ساله دارن تلاش میکنم و جون گذاشتن و اکثر اینایی که موافق تعویقن فقط میخوان یکم زمان بهره که بخونن و اونم نمیخونم همون جور که این یکونیم ماه رو نخوندن

از به طرف دیگه هم بحث سلامتی بیشتر از یک میلیون نفر هست و کلا بحث همه گیری کرونا که اگه واقعا کنکور برگذار بشه اپیدمی کرونا یهو اوج میگیرع و افتضاح به بار میاد

خدا به همتون صبر و انگیزه و سلامتی بده