2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61203 بازدید | 4305 پست
منم سال سوممه با معدل 19 و 85 کل دیپلم  حالا اسیر کنکور  این 17 روز جون بکنم شاید قبول ش ...

مث من 

از همه بدتر دیگ کنکور نظام قدیمم وجود نداره

روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹                              
امسال واسه سال اولي هاخوبه قبول نشن ميگن ب فاميل بخاطركرونانرفتم سرجلسه

مگه دیوانم نرم یه سال دیگه عمرمو بزارم اتفاقا امسال به سود خیلی پشت کنکوریا بود هم سالای قبلش مدرسه رفتن معلم داشتن هم دومین باره که کنکوری میخونن من از امتحانای ترم اول یه معلمم نداشتم حتی مجازی هر چیم تا الان خوندم فقط خودم بودم و خودم ما خیلی مظلوم واقع شدیم بخدا .... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مث من  از همه بدتر دیگ کنکور نظام قدیمم وجود نداره

دقیقا 

من انگار تو ابرا دارم راه میرم یه بی حسی مطلق یه بی حالی بی اعتنا مثل موقعی که اینقدر ضربه خوردی گیجی

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
چرا بابا سال دیگه هم میزاره چون براش درامد داره

ن نظام قدیم اخرین ساله

روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹                              
از کامیار راضی؟تستای کنکور و میتونی بزنی

اره خوبه ولي بايدفيزيكت خوب باشه خودت و اين كه كاميارزياد تكنيك نميگه و هم كتاب كمك درسي بخوني هم كاميارببيمي جواب ميده 

رياضيت چطوره؟

خدایا شکرت🙂
ارع مثلثاتم خوبه توجديدي؟بامنتظري حال ميكني؟شيمي چي؟

من قدیمم ولی خوب خیلی فرق نداره مثلثاتش اره عالیه فقط نیاط به تکرار داره 

شیمی عشقه انقد دوسش دارم درس ک میده از نسی ک به ادم میده خیلی خوشم میاد

ن نظام قدیم اخرین ساله

بابا اونو میگن یه اعتراض بکنین چون براش سود داره میزاره 😶 سنجشه هاااا فقط چشش به پوله کنکور سنترم گفت کاری نداره براتون درست میکنیم ۱۴۰۰ هم نظام قدیم داشته باشه

دقیقا  من انگار تو ابرا دارم راه میرم یه بی حسی مطلق یه بی حالی بی اعتنا مثل موقعی که اینقدر ض ...

هوف فقط  خدا نگامون کنه حداقل بنداز اخر شهریور چی میشه خدا 😓😓😓

منم 19 سالمه و واقعا از این شرایط درس خوندن متنفر شدم اون از اون همه سال با کلی استرس که تجدید نشی و ...

من این 12 سال رو خیلی سختی کشیدم واقعا 

عین بلانسبت خر درس خوندم استرس کشیدم واسه یه نمره ی بی ارزش گریه کردم شبا بیدارخوابی کشیدم واسه خاطر یه بیست 

سه سال تو مدرسه نمونه از استرس و فشار داغون شدم که به نظرم حتی از مدرسه دولتی هم داغون تر بود  

این همه سال جزو شاگردای برتر بودم اون همه نمره ی بالا گرفتم واسه امتحانای نهایی خودمو کشتم که نمره هام همه بالا باشه 

ولی الان کسی نمیاد ازم نمره هامو بپرسه کسی نمیاد زحتمای این چند ساله رو ببینه 

میان یه آزمون بیخود تو چهار ساعت میگیرن که ایندتو واست تعیین کنن 

تو اون 4 ساعت خیلی اتفاقا میتونه بیفته 

با یه آزمون که شانس هم میتونه توش دخیل باشه نابودت میکنن

منجی در آینه است ... 
بابا اونو میگن یه اعتراض بکنین چون براش سود داره میزاره 😶 سنجشه هاااا فقط چشش به پوله کنکور سنترم گ ...

چی بگم نمیدونم صدای من  تنا ک نمیرسه 

من قدیمم ولی خوب خیلی فرق نداره مثلثاتش اره عالیه فقط نیاط به تکرار داره  شیمی عشقه انقد دو ...

كيه مال شيمي تو؟

من ازممتظري خوشم ممياد هرسوالوويجورحل ميكنه بيشتراريان  حيدريوميپسمدندم

خدایا شکرت🙂