2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61203 بازدید | 4305 پست
كيه مال شيمي تو؟ من ازممتظري خوشم ممياد هرسوالوويجورحل ميكنه بيشتراريان  حيدريوميپسمدندم

شیروانی 

روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رئیس سازمان سنجش حاضر نشد میگن

چیشده؟ 

روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹                              
تو پیام دادی؟ جوابی هم دریافت کردی؟

اره پیام دادم دلیلم واسه تعویق گفتم به چندتاشون تو واتساپ دادم بعضی هم پیام جوابی ندادن . ولی اینجا یکی گفت که با بعضی هاشون چت کرده و بهش جواب هم دادن . اگ جواب ندن ولی بازم پیاما میخونن دلایل منطقیت واسه تعویق بگو از گرمی هوا با ماسک شرایط سخت

من حالم خیلی بده... از همتون داغون ترم😢

این چند روزه به خاطر استرس تعویق یا برگزاری سرموعد خودش هیچی درس نخوندم؛ یعنی نمی تونم که بخونم😭

دست و دلم نمیره... هرشب از استرس انقدر دندونام و تو خواب فشار میدم بهم تا کم میمونه بشکنه...

همش استرس سرجلسه کنکور رو دارم؛ من نمی تونم 4 ساعت ماسک رو روی صورتم تحمل کنم... امتحانام به خاطر همین موضوع جالب نشد😔 نفس کم می آوردم... سرجلسه سردرد می گرفتم😢

اونم واسه کنکوری که ثانیه به ثانیه اش مهمه... واسه کنکوری که واسه حل هر سوال چندثانیه فرصت داری...

من چندتا از همکلاسی هام به کرونا مبتلا شدن و الآن ناقل هستن...قطعا سرجلسه کنکور حاضر میشن و خدا میدونه با وجود کولر چه فاجعه ای پیش میاد😔

گفتن میخوان تو استادیوم ها و فضاهای باز برگزار کنن...

ولی سوال من اینه آیا همه شهرها استادیوم دارن؟ اصلا استادیوم هیچی تو شهرهایی مثل اهواز و دزفول و باقی شهرهای جنوب مگه میشه تو اون گرمای وحشتناک تو فضای باز نشست؟ اونم با ماسک؟

یعنی درک و فهمیدن این مسائل برای مسئولین انقدر سخته؟؟ یعنی واقعا نمی فهمن؟

من می خواستم نرم سر جلسه... ولی می ترسم امسال دانشگاه فرهنگیان رو از دست بدم... می ترسم سال بعد از رشته من تو شهر خودمون نگیرن...

از طرفی برم جون خودم و پدر و مادر و بچه کوچیک تو خونمون و میندازم تو خطر... پدرم که مشکل کبدی داره😔

خدا هم قربونش برم... از دیشب کلی التماسش کردم...

من خیلی حالم بده😢 هرلحظه آماده گریه کردنم...

اگه برم سرجلسه و اتفاقی برام بیفته، تا عمردارم نفرینم رو به راه باعث و بانی های برگزاری کنکور می کنم😭

چقدر ظلم آخه😭😭😭😭😭😭

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇