2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61203 بازدید | 4305 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من میگم برای سلامت روان خودمونم که شده بیاین خودمو واسه هرچیزی آماده کنیم تعویق شد تعویق نشد کلا لغو شد برای منم سخته که یه سال خوندم که دولتی قبول شم شهریه ندم ولی ممکنه مجبور شم برم پیام نوری چیزی ک شهریه بدم یعنی هم خوبو درنظر داشته باشین هم شرایط بد رو

چیزی که دوست داری رو پیدا کن و اجازه بده تو رو بکُشه.
بچه ها چقد امید دارید به تعویق  من این مدت از استرس هیچی نخوندم  عملا چن روزه یه خط نخون ...

کامنتای بالا گفتم

عزیزم درستو بخون 

بخدا اینا مارو دیوونه میکنن پیر شدیم رفت هی امروز فردا

خیالت راحت فردا یا میگن همون تایم یا باز پاس میدن به یه روز دیگه جلسه رو   

9/9/99بهترین روز زندیگم, یه معجزه تو زندگیم رخ داد...خدایاسپاسگزارم 
نه الان كاميارو گزاشتمى٥جلسه موسان داره

خب اگه تا الان نخوندی بنظرم الانم نخون

18 روز به کنکور وقت مبحث جدید نیس

قبلیارو کار کن تست بزن

9/9/99بهترین روز زندیگم, یه معجزه تو زندگیم رخ داد...خدایاسپاسگزارم 
نه الان كاميارو گزاشتمى٥جلسه موسان داره

نظام قدیمی؟ یا جدید؟ 

با حرف اخر خوندی؟

روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹