2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61203 بازدید | 4305 پست
ايول من زبان كلااز زندگيم حذف كردم بس ك سخته برام

خخ نه من از وقتی چشم به جهان گشودم تو زبانکده ها ولوو بودم  

9/9/99بهترین روز زندیگم, یه معجزه تو زندگیم رخ داد...خدایاسپاسگزارم 
انداختن واسه فردا  نتونستن همو قانع کنن 😪🦄

یه فوق تخصص  بیماریهای عفونی تو برنامه طبیب صبح گفت . اگه کنکور برگزار بشه .عزاداری محرم برگزار بشه فاجعه میشه که نمیشه جبران کرد 😞

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایا مگه چه گناهی کردیم تو این آشغالدونی به دنیا اومدیم ؟ 

به چیش دل خوش کنیم اخه ؟ 

تو 19 سالگی من باید انقدر تن و بدنم بلرزه اخه باید انقدر استرس و فشار تحمل کنم ؟

بعد تو کشورای دیگه بچه ها تو این سن و سال دارن کیف زندگی رو میبرن 

منجی در آینه است ... 
ایشالا وووووی 5 ساله با همید         رمز موفقیتت چی بود    

اره پنج ساله

رمزی نداشت فقط دو تامون خیلی حرف همو میگوشیم😐

و سعی میکردم چیزایی که دوست نداره انجام ندم و دلبریای دیگ😁ن اونایی ک فک میکنیداااا ن نداشتیم😂🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
به نظرتون تعویق میره ؟

شاید😪🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
اره پنج ساله رمزی نداشت فقط دو تامون خیلی حرف همو میگوشیم😐 و سعی میکردم چیزایی که دوست نداره انجا ...

آفرین بچه خوبی باش 

ایشالا عشقت بشه همسرت   

واسه منم دعا کن این فیلسوف متفکر مال من بشه  

9/9/99بهترین روز زندیگم, یه معجزه تو زندگیم رخ داد...خدایاسپاسگزارم 
خدایا مگه چه گناهی کردیم تو این آشغالدونی به دنیا اومدیم ؟  به چیش دل خوش کنیم اخه ؟  تو ...

ما همه مثل تو😭🦄

چشمات چش شده🤔😪🦄

بلفاريت و شالازيون كوچيك  پلكي دارم چون دير اقدام كردم هرچي دارو استفاده ميكنم تاثيرنداره نسبت ب انتي بيوتيكامقاوم شده ولي اونقدراشديد هم نيست ك ك جراحيش كنن بايد هممين جور باكمپرس آب گرم وشستشو  اينا ادامه بدم 😐

خدایا شکرت🙂
     آفرین بچه خوبی باش  ایشالا عشقت بشه همسرت     واسه منم دعا ...

ایشالااا🤩🦄

حتما دعا میکنم انشالله گلم💚💚

بلفاريت و شالازيون كوچيك  پلكي دارم چون دير اقدام كردم هرچي دارو استفاده ميكنم تاثيرنداره نسبت ...

ایشالا خوب میشی 💚

ینی چی اخرش چی میشه 

ایشالا خوب میشی 💚 ینی چی اخرش چی میشه 

بخداخودمم موندم چن باردكتر رفتم بايد برم تهران كليمتيك تخصصي چشم ميگن جواب ميگيره آدم اخه ماتوشهرمون تا دوسال پيش متخصص نداشتيم منم اطلاع نداشتم فك كردم طبيعي نرفتم شهرديگه دكتر😞

خدایا شکرت🙂