2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61203 بازدید | 4305 پست
واقعا جای تاسف داره 

خیلیا مبتلا میشن به ... خوردن میوفتن 😪🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
@آبشارجاذبه     @pegah2580     @bishe    

😭😭

خدا لعنت کنه 

حالا دوباره فردا باید بشینیم پای جلسه‌ی اینا

زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناخته‌ام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😭😭 خدا لعنت کنه  حالا دوباره فردا باید بشینیم پای جلسه‌ی اینا

😪😪😪🦄حالمو بدگرفتن لعنت بهشون

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

🗣اعضای جلسه فردا (آخرین جلسه) :

وزیربهداشت

وزیر علوم (یا نمایندش)

منادی رییس کمیسیون آموزش

یک نماینده مخالف تعویق کمیسیون آموزش

یک‌نماینده موافق تعویق کمیسیون آموزش

یک نماینده مخالف تعویق کمیسیون بهداشت

یک‌نماینده موافق تعویق کمیسیون بهداشت

😪😪😪🦄حالمو بدگرفتن لعنت بهشون

واقعا🤦🏻‍♀️

زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناخته‌ام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.
فردا بازم هس یه فرمالیته دیگه😪🦄

الله اکبر از دست این جماعت  

امشبم ساعت هشت برنامه تهران 20 درباره کنکوره

باز بیان یکن بزنن تو سر وکله هم مثل اونبار بگن کولر نمیزاریم پنجره باز میکنیم  

امشب میگن استادیووم هماهنگ میکنیم براشون بعد کنکورم توپ میدیم یه دست فوتبال بازی کنن فشار این یه سال بره

خدا لعنتشون کنه دیگه اعصاب نذاشتن واسمون

9/9/99بهترین روز زندیگم, یه معجزه تو زندگیم رخ داد...خدایاسپاسگزارم 
🗣اعضای جلسه فردا (آخرین جلسه) : وزیربهداشت وزیر علوم (یا نمایندش) منادی رییس کمیسیون آموزش یک ن ...

خاک بر سرشون  تک تک  ی مشت بیسواد  

الله اکبر از دست این جماعت     امشبم ساعت هشت برنامه تهران 20 درباره کنکوره باز بیان یکن ...

ببین خیلیا تو روستا هستن اونا فک‌میکنن همه مث خودشون تو صندلیای چرم مجلس میشینن 😪🦄

امروز به تفاهم نرسیدن باز جلسه گزاشتن واسه فردا خدا ازشون نگذره 😪🦄

فرداهم هیچی نمیشه

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
فرداهم هیچی نمیشه

نمیدونم😪🦄

🗣اعضای جلسه فردا (آخرین جلسه) : وزیربهداشت وزیر علوم (یا نمایندش) منادی رییس کمیسیون آموزش یک ن ...

پس قطعا مخالف هستن دیگه

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
ببین خیلیا تو روستا هستن اونا فک‌میکنن همه مث خودشون تو صندلیای چرم مجلس میشینن 😪🦄

ای خوااهر بخدا حرفتو باید طلاگرفت...

ببین نی نی یار نی نی سایت رییس سایت یه بار دیگه عکسمو ریجکت کنی بخدا داغ دلمو حرصمو به جا نمکی و دار و دسته هیئت دولت سر تو خالی میکنم دور وبر من نباش اعصاب ندارم با تشکر