2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61203 بازدید | 4305 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدا یبار این تصمیم لعنتی رو بگیرن 

😪🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

ایشالا که تعویقی درکار نباشه و کنکور به موقع برگزار بشه.

❤ان شاالله تعالی❤.

ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران.  مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم

زهرا شیخی درگفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در تشریح دستورکار امروز ( یک‌شنبه 12 مرداد ماه) کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، از حضور علیرضا رئیسی معاون بهداشتی وزارت بهداشت، محمدمهدی گویا رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، نمایندگان مرکز پژوهش‌های مجلس و حسین قناعتی رئیس اتاق فکر کرونای تهران در جلسه امروز کمیسیون خبرداد و گفت: بررسی موضوع برگزاری کنکور سراسری، ارشد و دستیاری و پیامدهای آن با توجه به شیوع ویروس کرونا موضوعی است که در این نشست مورد بحث اعضای کمیسیون و مدعوین قرار گرفت.

تصمیم نهایی در خصوص برگزاری کنکور در ستاد ملی مبارزه با کرونا گرفته خواهد شد

نماینده مردم اصفهان در مجلس، با تاکید بر اینکه تصمیم نهایی در خصوص برگزاری کنکور در ستاد ملی مبارزه با کرونا گرفته خواهد شد، عنوان کرد: نظر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس پس بررسی پیامدهای برگزاری کنکور با توجه به شیوع کرونا، موافقت مشروط با برگزاری آزمون‌ها در صورت رعایت  کلیه پروتکل‌های اعلام شده توسط وزارت بهداشت و درمان به ستاد ملی کرونا است.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یازدهم، تاکید کرد: موافقت کمیسیون بهداشت منوط به رعایت تمامی پروتکل‌های صادره از سوی وزارت بهداشت و ستاد ملی کرونا در برگزاری آزمون‌ها است./

یه دقه پیش خبر ایسنا    به قول رشید پور یه پروتکل افتاده تو دهنشون هی میگن    

9/9/99بهترین روز زندیگم, یه معجزه تو زندگیم رخ داد...خدایاسپاسگزارم 
شما کتابخونه هم میری و دنبال تعویق کنکوری که کرونا نگیری؟

مگه چند نفر کنابخونه هستن ؟ 

کلا ۳ نفریم 

بعدشم تو کتابخونه محدودیت زمانی نداریم الکل میزنیم یه اتاق داره به اندازه هال ما 

کنکور رو هم اینطوری برگزار کنن اقایون 

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫
انشاالله که از دور و بریاتون کسی مبتلا به کرونا نشه 

ان شاالله. ایشالا سلامتی همه

ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران.  مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم
مگه چند نفر کنابخونه هستن ؟  کلا ۳ نفریم  بعدشم تو کتابخونه محدودیت زمانی نداریم الکل می ...

هههههه چه حرفا اینجا ایرانههههه عزیزم اینا خودشونو با افغانستان مقایسه میکنن

به گزارش خبرنگار  خبرگزاری خانه ملت، علیرضا منادی سفیدان رئیس کمیسیون آموزش پس از پایان نشست کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری که در محل صحن مجلس برگزار شد در جمع خبرنگاران درباره جمع‌بندی نشست، عنوان کرد: بر اساس مأموریتی که رئیس مجلس به کمیسیون آموزش محول کرد، نشستی فوق‌العاده با حضور وزرای علوم، ورزش و بهداشت برگزار شد و موافقان و مخالفان برگزاری کنکور نگرانی‌های خود را مطرح کردند.

وی تصریح کرد: مخالفان برگزاری آزمون معتقد بودند کنکور نباید در زمان فعلی برگزار شود چرا که با پیک بیماری در پاییز برگزاری کنکور سخت‌تر خواهد شد.

منادی سفیدان اضافه کرد: نمایندگان در نشست امروز تعهدات سنگینی را مبنی بر استفاده از ظرفیت‌های موجود کشور برای برگزاری بهتر کنکور با تراکم پایین‌تر تا یک پنجم آزمون دکتری از رئیس سازمان سنجش طلب کردند و خواستار توزیع پک‌های بهداشتی بین داوطلبان و افزایش ناظران برگزاری کنکور شدند.

وی افزود: همچنین وزیر ورزش و جوانان نیز اختصاص 8 هزار ورزشگاه برای برگزاری کنکور را به مسئولان برگزارکننده وعده داد تا آزمون به نحوه بهتری برگزار شود.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تأکید کرد: با همه توضیحات و تأکیدات دستگاه‌های اجرایی نمایندگان به شکل کامل، قانع نشدند.

وی اضافه کرد: بر همین مبنا مقرر شد با پیشنهاد وزیر بهداشت جلسه‌ای با حضور موافقان و مخالفان، وزرای بهداشت و علوم و بنده نشستی تشکیل شود و بضاعت‌های اجرایی این آزمون مهم را ارزیابی کنیم که آیا امکان برگزاری کنکور در مقطع کنونی وجود دارد یا خیر.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس یادآور شد: برآورد شخصی من از نظر کمیسیون این است که تعداد اکثریت کمیسیون‌ موافق برگزاری کنکور بودند با این حال تصمیم‌گیری نهایی در نشست فردا اتخاذ خواهد شد./

و این بود خبر آخر

فردا

فردا

فردا

ای خدا لعنتتون کنه انقد با روان ما بازی میکنید لعنتیا یه جواب قطعی بدید آدم بدونه باید چکار کنه ی جواب قطعی  

9/9/99بهترین روز زندیگم, یه معجزه تو زندگیم رخ داد...خدایاسپاسگزارم 
هههههه چه حرفا اینجا ایرانههههه عزیزم اینا خودشونو با افغانستان مقایسه میکنن

والا 

نمیدونم چی میگن اینا 

بابا اون کنکوره ۴ ساعت وقت داریم 

من تو ۴ ساعت به خدا سال پیش آب هم نتونستم بخورم به خدا میگم ولی خب تو کتابخونه هر یه ساعت ژل میزنیم فقط ۳ نفر تو اتاقی به بزرگی ۴۰ متر نشستیم 

بیشتر از سه نفر نمیزارن بیاد تو اون اتاق 

این ملت فقط بلدن دهنشون رو وا کنن

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫