2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61203 بازدید | 4305 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شبکه خبر که گوفت نداره . الان جلسه چی شد من دارم سکته می کنم 

نمایندگان در نشست امروز کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از توضیحات وزرای علوم و ورزش و رئیس سازمان سنجش درباره کنکور قانع نشدندو نهایتا مقرر شد جلسه ای در وزارت بهداشت با حضور رئیس کمیسیون آموزش، وزیر علوم و رئیس سازمان سنجش طی امروز و فردا برگزار  تا تصمیم نهایی گرفته شود

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
شبکه خبر که گوفت نداره . الان جلسه چی شد من دارم سکته می کنم 

شبکه خبر گفت تعویق نداره؟

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
نمایندگان در نشست امروز کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از توضیحات وزرای علوم و ورزش و رئیس سازمان سنجش ...

اینم نتیجه جلسه پر ثمرشون 

دوباره توپ افتاد تو زمین .....

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

بزارید تاپیک بمونه هاا😣🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

بابا دلتونو به این چرندیات خوش نکنید مجلس یه زری زده پاش میخاد بگه اره این مجلس با بقیه مجلسا فرق داره ولی در نهایت کنکور و میگیرن بعدم دوباره میشنن بحث میکنن سر برگذاری عزا داریا الکی به ما استرس وارد میکنن

اینم نتیجه جلسه پر ثمرشون  دوباره توپ افتاد تو زمین .....

نمیتونن یه تصمیم سریع بگیرن از استرس نجاتمون بدن من خودم به جهنم نگران خواهرم هستم

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
بابا دلتونو به این چرندیات خوش نکنید مجلس یه زری زده پاش میخاد بگه اره این مجلس با بقیه مجلسا فرق دا ...

اره این قالیباف مثلا خواست بگه من با قبلی ها فرق فوکولم من به فکر شمام

چیزی که دوست داری رو پیدا کن و اجازه بده تو رو بکُشه.
یه پیج تو اینستا دو روز داشتمش داشتم افسردگی میگرفتم حذفش کردم    

من فالوش نکردم فقط تو جست و جو هام بود اونم الان پاک میکنم از بس اعصاب و روانمو به هم ریخت

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠