شبکه خبر که گوفت نداره . الان جلسه چی شد من دارم سکته می کنم
نمایندگان در نشست امروز کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از توضیحات وزرای علوم و ورزش و رئیس سازمان سنجش درباره کنکور قانع نشدندو نهایتا مقرر شد جلسه ای در وزارت بهداشت با حضور رئیس کمیسیون آموزش، وزیر علوم و رئیس سازمان سنجش طی امروز و فردا برگزار تا تصمیم نهایی گرفته شود
شبکه خبر که گوفت نداره . الان جلسه چی شد من دارم سکته می کنم
شبکه خبر گفت تعویق نداره؟
درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
بابا دلتونو به این چرندیات خوش نکنید مجلس یه زری زده پاش میخاد بگه اره این مجلس با بقیه مجلسا فرق داره ولی در نهایت کنکور و میگیرن بعدم دوباره میشنن بحث میکنن سر برگذاری عزا داریا الکی به ما استرس وارد میکنن
اینم نتیجه جلسه پر ثمرشون دوباره توپ افتاد تو زمین .....
نمیتونن یه تصمیم سریع بگیرن از استرس نجاتمون بدن من خودم به جهنم نگران خواهرم هستم
درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید