2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61203 بازدید | 4305 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون موقع برگزار میشه شک نکنید 😕

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

چرا بعضیا چیزی به اسم توانایی فکر نکردن ندارن

چرا فکر میکنن اینایی که موافق عقب افتادن کنکورن نخواندن و گ.شادن  اصلا دانشگاه هم قبول بشی دانشگاه رو میخوای چیکار کنی فقط نگین آموزش مجازی

زندگی یعنی ورزش
ببخشید اینا کی هستن؟؟

نماینده هایی که مخالفن بهشون پیام بدید😊💎🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
چی میشد الان یه نظرقطعی میدادن🥺من‌میدونستم از صبح بعد این همه جلسه میگن هرچی ستاد بگه🥺ستادم که از ...

بابا بخدا یه مشت زبون نفهم جمع شدن دور هم.....نمیشه دو تا حرفم بزنم فردا میگن سیاسی گفت

این سایتم مثل نمکی رفته رو اعصابم هر چی عکس پروف میدم رد میکنه      

9/9/99بهترین روز زندیگم, یه معجزه تو زندگیم رخ داد...خدایاسپاسگزارم 
منم صدا کنی تموم شد جلسشووون

باشه😊💎🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛