2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61203 بازدید | 4305 پست
خوزستان و شهر های جنوبی تا آذر ماه خنک نمیشن

واقعا 😑😑

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی چی نظر سنجی نکرده؟؟؟؟  من بحثم سر کنکور ارشده اگه سراسری هستی بحث بیخود نکن جانم

دخترعموم میگه رفتم برای کنکور دکترا نظرمو بگم وارد نشده بهم گفت شماقبلا نظر خود را وارد کرده اید...
واینگونه نظر خودشون رو اعلام میکنن بعدش میگن 80درصد راضی بودن  

خبرنگار حاضر در مجلس: جلسه همچنان ادامه داره و آخرين مطلب فعلا اينه که مرکز پژوهش‌های مجلس در این نش ...

چرا اینا هی توپ رو پرت میکنن سمت هم  

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید * 
✅محرز: کنکور در استادیوم آزادی و دیگر فضاهای باز برگزار شود 🔹مینو محرز، عضو کمیته علمی ستاد ملی ...

😐بهش بگو خفه شه فقط تو خوزستان دمای شصت درجه بریم تو ورزشگاه زیر افتاب کنکور بدیم؟؟؟؟

🌚
ارشد استرسش با سراسری ی دنیا فرق داره خودتو مقایسه نکن

چرامقایسه نکنم؟ چه فرقی داره؟ وقتی کرونابه همه انتقال پیدامیکنه چه فرقی دارن؟همه ی کنکوریااسترس دارن همه قراره برن سرجلسه ی ازمونی که هیچ تصمینی برای حفظ سلامتیمون نداره همه جون دارن

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
خونه ما مورچه داره خونه شمام مورچه داره  وزیر ورزش الان در این حد بیربطه این وسط&n ...

👍👍😂😂

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
انگار خودمون کم استرس میکشیم ایناهم فرت و فرت جلسه میزارن آخرشم هیچی به هیچی میرن یه آبمیوه میزنن بر ...

چی میشد الان یه نظرقطعی میدادن🥺من‌میدونستم از صبح بعد این همه جلسه میگن هرچی ستاد بگه🥺ستادم که از اول فقط میگه پروتکل🤦🏻‍♀️که تو ازمون دکترا اجرا نشد و تقلب زیاد شد😑از بلاتکلیفی خسته شدم🤦🏻‍♀️دعا کنین بچه ها ایشالا به خیر بگذره🙁💛

❤️