2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61203 بازدید | 4305 پست
تعویق شدددد؟؟؟ چیشششددد؟

معلوم نیس جلسه ان 😊💎🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه استرس دارن خب استرس کنکوروجون خودمون وخونوادمون ازهرطرف رومون فشاره

ولی قبول کن کنکوریا استرس درس و اینده و فشار و تحمل اینک نکنه هر لحظه کرونا بگیرن از درس عقب بیفتن شرایط روحیشون خیلی خرابه

هفته پیش تو 20 و سی نمیدونم چکاره رئیس جمهور گفت.... کنکور تعویق نمیشه... چون تو پاییز موج کروناااا ...

حداقل بزارن مهرماه که هوا خنک بشه، بتونیم ۴ ساعت

ماسک رو تحمل کنیم، 

تو گرمای مرداد که نمیشه بدون کولر چهار ساعت ماسک بزنی

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚
ینی چی نظر سنجی نکرده؟؟؟؟  من بحثم سر کنکور ارشده اگه سراسری هستی بحث بیخود نکن جانم

نه راست میگه 🤣

وزیر بهداشت بود فک کنم گفت که ۸۰ درصدِ داوطلبانِ دکتری از شرایط برگزاری راضی بودند 

ولی اصلا نظر سنجی نذاشته بودن 

بعد از اون حرف تازه سنجش اومد نظر سنجی گذاشت

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 

خبرنگار حاضر در مجلس:جلسه همچنان ادامه داره و آخرين مطلب فعلا اينه که مرکز پژوهش‌های مجلس در این نشست نظرش رو منوط به تصمیم ستاد مقابله با کرونا اعلام کرده منتظريم ببينم آقاي نمکي چي ميگه بالاخره

معلوم نیس جلسه ان 😊💎🦄

منم صدا کنی تموم شد جلسشووون

هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡

ولی قبول کن کنکوریا استرس درس و اینده و فشار و تحمل اینک نکنه هر لحظه کرونا بگیرن از درس عقب بیفتن ش ...

منم کنکوریم وارشددارم فشاررومه که چرانتونم ازترس برم سرجلسه که نکنه بگیرم بیام بدم به خونوادم 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

انگار خودمون کم استرس میکشیم ایناهم فرت و فرت جلسه میزارن آخرشم هیچی به هیچی میرن یه آبمیوه میزنن بر بدن میان بیرون هر کی یه زری میزنه  

بخدا من دیگه کشش اینهمه اضطرابو ندارم ریزش مو و هزار تا بدبختی دیگه ک تو سال کنکور نصیب بچه ها میشه

خدا اخر عاقبتمونو به خیر کنه

نسل سوخته شدیم رفت...

9/9/99بهترین روز زندیگم, یه معجزه تو زندگیم رخ داد...خدایاسپاسگزارم