2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61203 بازدید | 4305 پست

هفته پیش تو 20 و سی نمیدونم چکاره رئیس جمهور گفت.... کنکور تعویق نمیشه... چون تو پاییز موج کروناااا شدت پیدا میکنه.... با رعایت بهداشت آزمون برگزار میشه... مردک میگفت کسانی ک کم خوندن و نخوندن میگن تعویق بشه 🙄🙄🙄🙄.... 

حفظ جون و سلامت آدم هم برگ😑😑 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان مادر دوست دخترم گفت من که دخترم ۱۴۰۰ داره ولی دوستم گریه می کرد می گفت بچم دیوونه شده چرا انداخ ...

نه مشخص نیس اون خبر برای توافق قبلیه دارن نظرسنجی میکنن😊🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
وزیر بهداشت و وزیر ورزش مخالف #تعویق_کنکور هستند https://t.me/joinchat/AAAAAE8C9q2fmOy37jD97w

ورزش چی میگه😳😳😳

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
جدی؟ همون ۸۰% درصدی که سنجش گفت داوطلبا راضی ان بعد یادش افتاد اصلا نظرسنجی نکرده ؟؟؟😂😂😂😂😂

ینی چی نظر سنجی نکرده؟؟؟؟ 

من بحثم سر کنکور ارشده

اگه سراسری هستی بحث بیخود نکن جانم

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
عزیزم این بیماری ی چیز تموم شدنی نیس حالا حالاها هس حداقل این استرس و دغدغه تموم شه دیگه

همه استرس دارن خب استرس کنکوروجون خودمون وخونوادمون ازهرطرف رومون فشاره

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم