2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61203 بازدید | 4305 پست

🔴100 تا نماینده موافق برای دو فوریت فردا هستند که ما به دو سوم آراء نیاز داریم

که سوای فشار بر رای نماینده ها

به گفته دکتر سید مجید حسینی و خبرگزاریا

در حال حاضر موثر ترین فردی که میتونه رای بقیه رو برگردونه دکتر سعید نمکی وزیر محترم بهداشتن

که امروز مخالفت کردن!

و اقای مجید حسینی گفتن عاجزانه ازشون میخوایم پشت بچه ها باشن و از بچه ها خواستن نظر وزیر بهداشت رو به سمت تعویق برگردونن

09121230250

سعید نمکی وزیر بهداشت🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همونطور که برای نهایی تا ساعت تو گرما و ماسک بودیم کنکور هم ۴ ساعت میتونیم ،،کسی که خونده باشه اصلا ...

این همه نوشتم نمیدونم چرا نیومد...

والا بلا دور ور من فقط بچه شیطونامونن که میخان سریع تر کنکورو بدن خودشونو راحت کنن....هر چی تراز بالا میبیبنم تعویق میخاد

تو هم به جا تنبلی درستو بخون ایندتو بساز عزیزم

ینی ها انقدر لفتش میدن اخرم میگن سرجاشه 😒 استرس گرفتم اصلا 

فک‌کنم باز فردا جلسس🤨😐😐😐😐😐😐😐😐🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
🔴100 تا نماینده موافق برای دو فوریت فردا هستند که ما به دو سوم آراء نیاز داریم که سوای فشار بر رای ...

فردا چرا بابا تموم کنین بره دیگه همش امروز فردا 

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید * 

بچه ها بحث نکنید تاپیک بمونه خواهشا😣💚🦄

نوشته ۱۰۰ تا موافق تعویق ۵۰ ممتنع بقیه هم فکر کنم مخالف😕

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
همونطور که برای نهایی تا ساعت تو گرما و ماسک بودیم کنکور هم ۴ ساعت میتونیم ،،کسی که خونده باشه اصلا ...

نمیخوام بحث کنم

ولی نهایی تو خرداد بود ؛ هوا خنک تر بود الان وسط تابستونیم

تو حوزه ها کولر روشن نمیکنن به خاطر آلودگی 

نهایی فوقش ۲ ساعت بود، این ۴ ساعتِ 

کنکور دکتری با جمعیت کم سره جلسه تقلب شد

باید تو فضای باز برگزار کنن 

کسی  که عینک داره موقع ماسک زدن بخار میکنه حالا هر ترفندی هم پیاده کنی بازم بخار میکنه بعد فکر کن ۴ ساعت باید با عینک و ماسک و مقنعه بشینی سره جلسه

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 
چی شد کی تموم میشه؟😭

نمیدونم😪🦄

برا گند زدن زود تصمیم میگیرن ایشالا این دفعه لفت میدن خیره😅

😁😁👌🦄

نوشته ۱۰۰ تا موافق تعویق ۵۰ ممتنع بقیه هم فکر کنم مخالف😕

ای بابا چن تان کلا😂🦄؟

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏