2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61203 بازدید | 4305 پست

ویس کرمی 09132613105

حق وردی 09123654623

بشیری 09123496821

فلاحی 09127479719

اقا فقط به اینا smsبدید ✅

پیام تون درحد دو خط باشه حتما بگید ما خواستار تعویق کنکوریم✅💎💚🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما ۱۰۰ درصد هم بخونی با اون ماسک و گرما و استرس کنکور و کرونا خدای نکرده یا حالت خراب میشه یا گرما ...

همونطور که برای نهایی تا ساعت تو گرما و ماسک بودیم کنکور هم ۴ ساعت میتونیم ،،کسی که خونده باشه اصلا اینا براش مفهومی نداره!!!!!!!!! 

بله انفولانزا واکسن داره ولی یکم اطلاعات جمع کنید بد نیس!

تاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم رخ خواهد داد🤗😍
عزیزم من ارشد دارم منم تگ کن

باشه🦄💎

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

چیشد😑

(آنجا ببر مرا که°•شرابم•° نمیبرد) /یه چن تا :اماده شو بیام دنبالت هم واسه ما میذاشتین خب وحشیا  تویی که انقده مهربونی میشه یه صلواتم واسه زود مامان شدن منم بفرستی؟؟
چی شد ؟

فعلا خبری ندادن تموم نشده 🦄💎😊

چیشد😑

فعلا تموم نشده😊💎🦄

همونطور که برای نهایی تا ساعت تو گرما و ماسک بودیم کنکور هم ۴ ساعت میتونیم ،،کسی که خونده باشه اصلا ...

یعنی میگی من نخوندم که.میگم تو نهایی رو با کنکور میکنی یکی تجربی ای ؟ کدوم درست بیشتر از یه ساعت طول کشید من هیچکدوم از نهاییامو بیشتر از ۴۵ دیقه ننشستم چون همشو بلد بودم سریع میدادم میومدم فقط هندسم چون شکل داشت ۱ و ربع طول کشید دیگه نمیتونستم نفس بکشم دوتا سوال اخرو هر چی تو ذهنم اومد فقط نوشتم تازه مدرسمون کولدم زده بود حرفت خیلییی غیر منطقیه من ۳ ساللله دارم میخونم سال اولمم هست انگار یکی برات دیکته گفته لینجا کپی کردی یکم خودت فک کن به حرفات همه.چیز که درس نیست رو حرف زدنمونم فک کنیم بد نیس 

یعنی میگی من نخوندم که.میگم تو نهایی رو با کنکور میکنی یکی تجربی ای ؟ کدوم درست بیشتر از یه ساعت طول ...

عزیزم ول کن 😊🦄👌

چی شد

کی تموم میشه؟😭

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏