2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61203 بازدید | 4305 پست
این حریر چی خیلی عزیزه اون روز پاساژ علاالدین امروز ساحل مازندران فردا صف نون.... آدم شک میکنه ب سل ...

😂😂😂

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره باور کن پولم بگیرن برا اینکه عقب نیفته 😂

عزیزم مگ ب اونا اسیبی میرسه ؟جدای از آسیب کنکوریا سلامت روانیم ندارن و نمیتونن درس بخونن شرایط خوبی نیس درس خوندن اعصاب راحت و بی دغدغه میخواد کی میفهمه اخه اوما دنباله پولن فقط

آقای دکتر حریرچی جلسه کنکور در فضای بسته رو با ساحل مازندران قیاس میکنن نمیدونم چرا🤔🤔🤔🤔🤔

😁دیگ منافع با ادم این کارارو میکنه🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
بعدم کی گفته ساحل ها شلوغه!!!! اونم مازندران و گیلان در مقایسه با کنکوریهای کل کشور!!!

میگن دهن ما رو ببندن فقط 

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
یه رب دیگ میگن؟

نه دیر شروع شده تگتون میکنم خبر اومد🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
خدایی  غلامی  حریرچی😥  

نه نه غلامی نیست امروز اون فعلا وضعش خرابه 😐😂

فقط خدایی هست حریر جی هم حتما نیست که داره این بیرون سواحل گیلانو با کنکور مقایسه میکنه ازشدت فشار انقدر خوب و عالی حرف میزنه 

برای ورزش صبحگاهی قبل کنکور با رعایت پروتکل های بهداشتی😶😛

لعنتی😂😂😂😂ایرانه دیگه😂😂😂🦄

من ارشد دارم خیلی خیلی میترسم😭😭😭😭

از چی میترسی؟🦄

به نطرم تعویق نمیشه وقتی دکتری برگزار شد انگار راه رو هموار کرد برای کنکور های دیگه 

😐😐😐بله ولی دکترا چجوری برگزار شد بدون پروتکل نمیتونن این ریسکو برای گروهای دیگه بکنن ۵۰ تا دکترا تستشون مثبت شده 😐

کاشکی تعویق نشه 

هر چی هی عقب بیفته به ضررمونه 

فکر میکنید اگه تعویق بشه مثلا چه سودی داره 

هه فصل انفولانزا هم نزدیکه دیگه اگه همین الان برگزار نشه ،میفته تو فصل انفولانزا دیگه اونموقع بدتره

تاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم رخ خواهد داد🤗😍