بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تیارا هستم عزیزانمدرس زبان کره ای/کاربری قبلیم به فنا رفته یادمون باشه اینجا مجازیه ما حتی ادمایی رو که از نزدیک دیدیم رو هم نمیتونیم قضاوت کنیم چه برسه کسایی که کلا ندیدیم شاید که کسی حتی سر کوچیکترین مشکلش اینجا به دوستای نی نی سایتی پناه اورده.....پس قضاوت نکنیمسوال شخصی جواب نمیدم.
فکر نکنم تعویق بندازن چون دکتری رو گرفتن ارشدم که چند روز دیگست کی نفس داره 4 ساعت ماسک بزنه ...
منمممم وایی
هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡
🎥ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت: 🔹جمعیت کل کنکور در کشور به اندازه جمعیت یک روز در ساحل مازند ...
معلوم نیست با مخالفت با تعویق کنکور چقدر پول تو جیب بعضیا میره که انقدر اصرار دارن ما یکی از حرفامون تجمعه یکی دیگه از هزاران توجیهمون اینه کی ۴ ساعت با ماسک بدون اب تو گرما میتونه تمرکز کنه کنکور بده کاش اقای حریر چی کلا اول میفهمید ما جی میگیم بعد اظهار نظر میکرد 😐😐😐
یعنی ساحل مازندران و گیلان این همه ادممیرن ! از کنکوریا بیشتر؟؟ چ حرفا! چ استدلالی!!!
از خودشون میگن
⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری میکند و از آن دستبردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش میکند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖