2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61203 بازدید | 4305 پست
پس کنکوری نیستین فک نمیکنم حضورتونم ضروری باشه تو تاپیک چون جون منو خانواده من و امثال من در خطره (م ...

من گفتم کشنه هاش رو مقایسه کن؟گفتم ترکیبش با چیزی به اسم کرونا چون سیستم ایمنی بدن رو صعیف میکنه فاجعس

منم خودم تو خانوادم کنکوری دارم

لازم نیست وقتی در مورد چیزی  اطلاعات پزشکی ندارید حتما ریپلای کنید و جواب بدید من فقط نطرمو به اسی گفتم با توجه به چیزای معتبری که از اینستا خونده بودم اگه نگران بیماری در مورد خانوادتون بودید اینم نکته پزشکی بود 

نطرمم دو جمله بود خود استاتر هم جواب داد فاز شمارو متوجه نشدم دخالتیم تو روند کنکور نکردم که بخواد بهم مربوط باشه یا نباشه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان من هیچ حسی نداره فقط میگه کنکور بده من راحت شم😂🦄

بابای من گفت بدی راحت شم از این استرست و غر غرات گفتم تعویق نخوره غر غرام هیچوقت تموم نمیشه الان میره همه نظر سنجیا رو پیدا میکنه میزنه موافق تعویق😂😂😂

بابای من گفت بدی راحت شم از این استرست و غر غرات گفتم تعویق نخوره غر غرام هیچوقت تموم نمیشه الان میر ...

اخی😂😂😂😂

ایشالا درست میشه 😁🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
دارم زیست مبخونم هیپوفیز رو  خوندم  پوفیوز

وای😂😂😂😂😂😂😂🦄

کنکور لعنتی😂

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
ن یه ماه خوندم فقط 😐😐

اها🦄

من لیسانس دارم مجدد امتحان دادم .درواقع 6ساله هرسال امتحان میدم😂😂😂

لیسانس چی؟🦄

من گفتم کشنه هاش رو مقایسه کن؟گفتم ترکیبش با چیزی به اسم کرونا چون سیستم ایمنی بدن رو صعیف میکنه فاج ...

پس چیو مقایسه کنیم ؟ هزینه درمانو ؟ تعداد مبتلاهارو ؟ کدومشو مقایسه کنیم که نظر شما درست بشه ؟

تو فامیلتون کنکوری دارین مثل اینه که خاله من بره درباره کنکور نظر بده 🤔😐

من ریپلای کردم جواب حرفتونو بدم ولی اگه خیلی پایبندین به این که هر کی تو بحث مربوط به خودش وارد بشه پس عنوان تاپیکو یه بار دیگه بخونین بد نیس