2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61203 بازدید | 4305 پست
درسامونو خوندیم مادر

ولش کن من جواب ندادم اما بخوام جواب بدم زبون دارم دو متر😂🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت یدونه بزن نظرشون بپرس .من از بس پرسیدم همه فرارین

خواستم تاپیک بزنم نشد🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
واکسن انفولانزا اگه به طور کامل بیماری رو از بین میبرد تو دنیا سالانه اینقد تلفات نمیداد عزیزم تو ن ...

پس کنکوری نیستین فک نمیکنم حضورتونم ضروری باشه تو تاپیک چون جون منو خانواده من و امثال من در خطره (مخصوصا خانواده هایی با بیمازی زمینه ای)

کشته های کرونارو با کشته های انفولانزا میشه مقایسه کرد !؟پس رانندگی هم نکنیم چون تو ممکنه تصادف کنیم و بمیریم 😐 ما هم نگفتیم وسط برف و بوران زمستون گفتیم هوای خنک اصلا جواب غیر کنکوری هم نمیدم چون تو دیدم به هیچکس این مسئله غیر از یه کنکوری و خانوادش مربوط نیس شما هم متنتون طولانی بود به احترام اون جواب دادم 💙

وای اره منم 😂😂😂😂🦄 منم یه ایه نوشتم😂😂هر کی ندونه فکر میکنه چقدر مومنیم😂😂 إِنَّا هَدَيْنَاه ...

من پیامو نوشتم دادم مامانم گفتم برا همه بفرست بگو امید بچه ها به شماست😂

✅ شناسایی ٢۶٨۵ بیمار جدید کووید ١٩ در شبانه روز گذشته/ فوت ٢٠٨ بیمار

🔸لاری سخنگوی وزارت بهداشت:

🔹 از دیروز تا امروز ١٢ مرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۶٨۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۴٢٣ نفر از آنها بستری شدند.

🔹 مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ٣٠٩ هزار و ۴٣٧ نفر رسید.

🔹در طول ۲۴ ساعت گذشته، ٢٠٨ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ١٧ هزار و ١٩٠ نفر رسید.

🔹 تاکنون ٢۶٨ هزار و ١٠٢ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

🔹 ۴٠٨٩ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

🔹 تاکنون دو میلیون و ۵٠٨ هزار و ۴١٨ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

🔹 استانهای مازندران، لرستان در وضعیت قرمز قرار دارند.

🔹همچنین استان قم در وضعیت هشدار قرار دارند.

208 نفررررر !!!!!🦄🦄🦄🦄

من پیامو نوشتم دادم مامانم گفتم برا همه بفرست بگو امید بچه ها به شماست😂

مامان من هیچ حسی نداره فقط میگه کنکور بده من راحت شم😂🦄

ارشد تعویق نگیره به ما هم نمیدن

آره ایشالا هر چی صلاحمونه🦄

کنکور برگزار میشه خیلی دل خوش نکنید اینجا تنها چیزی مهم نیست ماییم .نهایت یه نسل میسوزه  و یه عده میمیرن کم هزینه ترین راه همینه .

معقولش این بود سال تحصیلی لغو و سال دیگ همه چی از صفر بود و کنکور نیفتاد سال آینده 

کنکور برگزار میشه خیلی دل خوش نکنید اینجا تنها چیزی مهم نیست ماییم .نهایت یه نسل میسوزه  و یه ع ...

کنکور که برگزار میشه ما موافق تعویقیم 😁🦄