2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61203 بازدید | 4305 پست
درسامونو خوندیم مادر

ولش کن من جواب ندادم اما بخوام جواب بدم زبون دارم دو متر😂🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت یدونه بزن نظرشون بپرس .من از بس پرسیدم همه فرارین

خواستم تاپیک بزنم نشد🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
واکسن انفولانزا اگه به طور کامل بیماری رو از بین میبرد تو دنیا سالانه اینقد تلفات نمیداد عزیزم تو ن ...

پس کنکوری نیستین فک نمیکنم حضورتونم ضروری باشه تو تاپیک چون جون منو خانواده من و امثال من در خطره (مخصوصا خانواده هایی با بیمازی زمینه ای)

کشته های کرونارو با کشته های انفولانزا میشه مقایسه کرد !؟پس رانندگی هم نکنیم چون تو ممکنه تصادف کنیم و بمیریم 😐 ما هم نگفتیم وسط برف و بوران زمستون گفتیم هوای خنک اصلا جواب غیر کنکوری هم نمیدم چون تو دیدم به هیچکس این مسئله غیر از یه کنکوری و خانوادش مربوط نیس شما هم متنتون طولانی بود به احترام اون جواب دادم 💙

وای اره منم 😂😂😂😂🦄 منم یه ایه نوشتم😂😂هر کی ندونه فکر میکنه چقدر مومنیم😂😂 إِنَّا هَدَيْنَاه ...

من پیامو نوشتم دادم مامانم گفتم برا همه بفرست بگو امید بچه ها به شماست😂

✅ شناسایی ٢۶٨۵ بیمار جدید کووید ١٩ در شبانه روز گذشته/ فوت ٢٠٨ بیمار

🔸لاری سخنگوی وزارت بهداشت:

🔹 از دیروز تا امروز ١٢ مرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۶٨۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۴٢٣ نفر از آنها بستری شدند.

🔹 مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ٣٠٩ هزار و ۴٣٧ نفر رسید.

🔹در طول ۲۴ ساعت گذشته، ٢٠٨ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ١٧ هزار و ١٩٠ نفر رسید.

🔹 تاکنون ٢۶٨ هزار و ١٠٢ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

🔹 ۴٠٨٩ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

🔹 تاکنون دو میلیون و ۵٠٨ هزار و ۴١٨ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

🔹 استانهای مازندران، لرستان در وضعیت قرمز قرار دارند.

🔹همچنین استان قم در وضعیت هشدار قرار دارند.

208 نفررررر !!!!!🦄🦄🦄🦄

من پیامو نوشتم دادم مامانم گفتم برا همه بفرست بگو امید بچه ها به شماست😂

مامان من هیچ حسی نداره فقط میگه کنکور بده من راحت شم😂🦄

ارشد تعویق نگیره به ما هم نمیدن

آره ایشالا هر چی صلاحمونه🦄

کنکور برگزار میشه خیلی دل خوش نکنید اینجا تنها چیزی مهم نیست ماییم .نهایت یه نسل میسوزه  و یه عده میمیرن کم هزینه ترین راه همینه .

معقولش این بود سال تحصیلی لغو و سال دیگ همه چی از صفر بود و کنکور نیفتاد سال آینده 

کنکور برگزار میشه خیلی دل خوش نکنید اینجا تنها چیزی مهم نیست ماییم .نهایت یه نسل میسوزه  و یه ع ...

کنکور که برگزار میشه ما موافق تعویقیم 😁🦄