2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61203 بازدید | 4305 پست
من امیدی به تعویق ارشدندارم 

آره اما سراسری زیادن 🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
👌🦄

انقدر به نماینده ها پیام دادم واتساپم فقط اسم نمایندس یعنی 😂😂😂 همشون سین میزدن جواب نمیدادن یه ایه ای هم میفرستادم بلکه وجدانشون درد بگیره ایه هه این بود که هر کس موجب مرگ کسی شود که هیچ جنایتی در زمین مرتکب نشده انگار موجب مرگ همه شده و هر کس فرد بی گناهی را نجات دهد انگار تمام زمین را نجات داده 😁 ایشالا این شونصد تا پیامی که دادم کارساز باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واکسن انفلانزا هست چرا این دوتا رو به هم ربط میدید ؟؟؟ تا بوده انفولانزا بوده و هست با واکنسنم کنترل ...

واکسن انفولانزا اگه به طور کامل بیماری رو از بین میبرد تو دنیا سالانه اینقد تلفات نمیداد عزیزم

تو نت بزن چند تا از آنفولانزا سالانه میمیرن

بعد نکته دوم اینه که هر ساله یه عده برا انفولانزا و سرماخوردگی به پزشک مراجعه میکنن این عده به اصافه کسایی که کرونا هم دارن یه فاجعس

سیستم ایمنی تو زمستان به خاطر سردی هوا پایین میادو خیلی چیزای دیگه 

من اصلا کنکوری نیستم که برام فرقی داشته باشه و بخوام چیزی رو قاطی کنم ولی این موصوع کاملا تحقیق پزشکی شده تو کشورای مختلف که تو پاییز وضعیت خیلی بدتر از الانه 

اینی که من گفتم خیلی از دکترای معتبر تو اینستا استوری کردن نمیدونم شما کدوم دکترارو میگی وصعیتو نمیدونن

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
انقدر به نماینده ها پیام دادم واتساپم فقط اسم نمایندس یعنی 😂😂😂 همشون سین میزدن جواب نمیدادن یه ای ...

وای اره منم 😂😂😂😂🦄

منم یه ایه نوشتم😂😂هر کی ندونه فکر میکنه چقدر مومنیم😂😂

إِنَّا هَدَيْنَاهُ السَّبِيلَ إِمَّا شَاكِرًا وَإِمَّا كَفُورًا🙏🏻

به ۲۰۰ نفر پیام دادم با دو نفر چت کردم 

همه امید میدن 

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
ساعت ۴ دقیقا کی میاد خبر بده؟؟؟

نماینده ها دیگه تو تویتر یا اینستا🦄😣

نظر قالیباف چیه

موافق تعویق 😁🦄

حس ششمی هارو تگ کنید ببینید نظرشان چبه😨😂😂😂اینطوری میتونیم حس ششمی واقعی رو بشناسیم

دقیقا😁😂😂😂🦄

تاپیک بزنید بیان

این آیه چه ربطی داشت😅آیه دوستمون معقولتره

هموووون😂😂😂😂🦄خودمم خندم گرفت بعدش😂😂😂