2777
2789
عنوان

کی عروس خالشه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 76 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادرشوهرم بهم بی احترامی میکنه،اخرشم میگه تو از جنس خودمی،من خالتم انگار مامانتم،

خخخخ جالبه.اصلا کم نیار تامیاد حرفی بزنه بت بربخوره جوابشو بده من یمدت عین کور و کر و لال و منگ هیچی نمیگفتم دیدم دارن سوارمیشن زبون دراوردم شیش متر الان جرات نداره بگه بالاچشت ابرو...عروس فامیل شدن بدردنمیخوره

دخترلر💗دخترم نفسم💃پسرام زندگیم🕺

منم عروس خالم والا من که  هیچ وقت کارخوب...حرکت خوبی...حتی حرف خوبی ازشون نشنیدیم

جز موش دوندن  تو زندگی من

ای کاش غریبه بودن....از روی مامانم شرمتدم

وگرنه.....

ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..
خخخخ جالبه.اصلا کم نیار تامیاد حرفی بزنه بت بربخوره جوابشو بده من یمدت عین کور و کر و لال و منگ هیچی ...

یه روز رفتم خونش،(البته ما تو یه ساختمونیم)بعد دیدم رفت دم در از ماشینا که میوه میارن کلییی میوه قرض کرد(چون شوهرش کارت رو برده بود،پول نداشت)بعد بهش گفتم خب مجبور که نیستی فردا میوه بگیر امروز کارت نیست،گفت نهههه عصر جاریت میاد زشته میوه نبرم جلوش،اون باید بخوره ،نمیتونه که نخوره

منم عروس خاله م... هرکی عروس خاله سوخته ساخته جزغاله😂 هرچی شوهرم خوب و مهربونه مادررررررررش ..... البته من از اول هم میدونستم😁 ولی چون شوهرمو دوست داشتم و ذاتشو میدونستم خیلی خوبه پا به این میدان جنگ گذاشتم😅 الانم پشیمون نیستم خدایی شوهرم که پشتمه بقیه رو دایورت کردم به نا کجا اباد😄

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه خواهشا تو حلق بقیه نکنین!!!مچکر  سنگین باش سبک ها رو باد میبره    .
من که خاله م حتی نخواست عروسش بشم 

من سه تا از خاله هام خاستگارم بودن،شدم عروس اونی که مثلا از همه بهتر  ومهربونتر بود،الان اون دوتا که عروسشون نشدم بیشتر منو میخان دوستم دارن،البته می‌دونم اگه عروس اونام شده بودم الان از این بدتر بودنا

یه روز رفتم خونش،(البته ما تو یه ساختمونیم)بعد دیدم رفت دم در از ماشینا که میوه میارن کلییی میوه قرض ...

واااااااا مث اینکه از غریبه ها میترسن یجوراییی.برا مام اینجوره وقتی غریبه ها میان نمیدونین چه تلاشی میکنه خونه مرتب باشه و همه چی روبراه.ینی واقعا براخودم متأسفم مث خاله رابی تو فیلم دل ندارم  

دخترلر💗دخترم نفسم💃پسرام زندگیم🕺

مگه چطورن؟؟

خالم خیلی اذیت کرد خیلی پسر بزرگه بهش گوش میداد روزگار آبجیم سیاه بود بعد ۶ سال که خواهر دومیم عروسش شد تازه فهمیدیم همه چی زیر سر خالمه شوهرخواهرم به آبجیم گفته بود دو روز برو خونه مادرت آخه مامانم میگه چرا دعواش نمیکنی بیرونش نمیکنی😐

خواهر بزرگم ک میگه اصلا حلالش نمیکنم

همیشه اون بیشعوری باش که همه مواظبن براش سو تفاهم پیش نیاد نه اون مهربونی که همه دلشو میشکنن