2777
2789
عنوان

کی عروس خالشه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 76 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم خالمو شوهرش،احترام اون دوتا جاریمو خیلی بیشتر دارن،ودرعوض از من توقع بیشتری دارن برا همه چی،

دقیقا منم همینطور البته مادرشوهرماااااا.پدرشوهرم ماهه ماه...اونیکیا رو بیشتر احترام میذارن میگم چرااونجورین میگه اونا غریبن تا باپسراخوب باشن ولی تو غریبه نیستی گفتم اها پس من نمیتونم  زندگی رو سرپسرت جهنم کنم و اونجورک ازطلاق اونا میترسین منم بگیرم هااااا

دخترلر💗دخترم نفسم💃پسرام زندگیم🕺

من .....شوهرم خوبه ولی یساله خالم و دخترخالهام باهام قهرن 😔

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

دختر عمه منم عروس داییش شد، انتظارات بیخودی ازش داشتن، مثلا زیاد خرج نکنه، پول نخواد  لباس نخواد، احترامش نگه نداشتن، الان میخواد طلاق بگیره اینقد که اذیت شد

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀

حتی ی بارم تاپیک زدم گفتم چیکار کنم واسه جبران کاراش ک بچه ها چن تا ایده خوب دادن...

البته خوب و بد ک هست اما من همیشه فک میکردم عروس خاله شی خیلی خوبه😊😊

[ تا حالا شُده به کسی نگآه کنی ودعآ کنی که هیچکس دلشو نبره ؟😍❤