2777
2789
عنوان

حالم از هر چی بی بی چک بهم میخوره دیگه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 47 پست
برامنم همونطوری بود دیگ براکیستم ویزان خوردم ایشالله ک خوب میشی . من تو این اوضاع زندگیم واقعا ب بچه ...

منم همبنطور حال روحیم خییلی داغونه همش گریه ام میگره 

⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹
من خارج از رحم بود و با تزریق دارو جذب شد و چند روز هم بیمارستان بستری بودم تو این وضع کرونا  ...

اخه ٦ ماه خيلي زياده ميگن تو هفته هاي پايين سقط بعد ٣ماه ميشه اقدام كرد حتي شنيدم فاصله انداختن زياد باعث ميشه ديرتر باردار شيم.منم از اول لكه بيني داشتم و ساك حاملگيم نامنظم بود قلبم داشت ولي تو ٨ هفته ايستاد كلا گفتن جنبنت ضعيف بوده من تو ١٢ هفته فهميدم و با قرص سقط كردم😔

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۹ ماه گذشته عزیزم  من خیلی خونریزی نداشتم  فک کنم فقط ۱۰ یا ۱۵ روز درست یادم نی من از هفت ...

یعنی همونجا رو تخت شوک بهم وارد شد نتونستم به کلمه حرف بزنم😢 آخه بعد یک سال و نیم حامله شده بودم

۹ ماه گذشته عزیزم  من خیلی خونریزی نداشتم  فک کنم فقط ۱۰ یا ۱۵ روز درست یادم نی من از هفت ...

ايشالا اين ماه بارداري علايمت كه نزديكه  رنگ ادرارت تغييري نكرده؟ من با رنگ ادرارم فهميدم يه خبرايي هست با اينكه همش تشنم بود ولي رنگش تيره تيره بود دقيقا بعد از سقطم دوباره سفيد شد  نمیدونم ربط داره یا نه ولی من ازاینجا فهمیدم

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
سلام اجی منم بیبی میزنم منفیه ولی الان یه هفته اس عقب انداختم اولین اقدامم بود اون ماه و اینکه سابقه ...

اگه گاهی سابقه تاخیر نداشتی برو یه آزمایشی کن

ولی تو اقدام پریود همش جلو عقب میفته تا یک سال هم مشکلی نیست که باردار نشی عزیزم

فقط و فقط استرس از خودت دور کن

ايشالا اين ماه بارداري علايمت كه نزديكه  رنگ ادرارت تغييري نكرده؟ من با رنگ ادرارم فهميدم يه خب ...

نه تغییری نکرده

اره من شنیدم  بعضیا میگن رنگ ادارمون تغییر میکنه

اخه ٦ ماه خيلي زياده ميگن تو هفته هاي پايين سقط بعد ٣ماه ميشه اقدام كرد حتي شنيدم فاصله انداختن زياد ...

من که بعد سقط اصلا جلو گیری نکردم چون قبل اون بعد یک سال نیم بی بیم مثبت شد

الانم ۹ ماه از سقطم گذشته ولی خبری نیست

اگه سقط نمیشد الان بچه ام یک ماهی داشت😢

یعنی همونجا رو تخت شوک بهم وارد شد نتونستم به کلمه حرف بزنم😢 آخه بعد یک سال و نیم حامله شده بودم

منم شوک بدی بهم وارد شد فکن ۳ماه تهوع و ویار شدید استراحت مطلق البتهاز اول بهم گفته بودن امکان سقط داری ولی چون قلب داشت شیاف استفاده میکردم و خونریزم قطع شده بود فکن از ذوق اینکه ۱۲هفته شدم و سقط نشده رو ابرا بودم ۵ ساعت روز ان تی منتظر بودم با تهوع شدید فقط به ذوق دیدن بچم همه میرفتن تو ۴۰ دقیقه وقت میزاشت براسون میگفت این دستشه این پاشه من تا خوابیدم گذاشت رو شکمم گفت خانوم جنینتون اصلا خوب نیست هیچ رشدی نکرده از ۸ هفته قلبشم ایستاده😭اصلا یادم نیست چطوری بلند شدم از تخت

ایشالا به نی نی سالمممممم میاد تو دلت به زودی من که فقط میگم سالم باشه میترسم دل خوش کنم تا ۱۲ هفته اصلا نه به کسی میگم نه خودم دل میبیندم 

منم شوک بدی بهم وارد شد فکن ۳ماه تهوع و ویار شدید استراحت مطلق البتهاز اول بهم گفته بودن امکان سقط د ...

ماله منم ۸ هفته ایست قلبی کرده بود

استراحت مطلق بودم شیافت و دارو استفاده میکردم

یه چند روز هم خونریزم قطع شده بود خیلی خوشحال بودم اما باز شروع شد 

به دکترم گفتم احتمال سقط هست میگفت نه تو چرا اینقد منفی فکر میکنی

گفتم آخه دلم یه جوریه دکتر گفت نه همه چیت خوبه لکه هم به خاطر لخته پشت جنین هست که بعد از ۳ ماه رفع میشه نگران نباش اینقد امیدار شدم که اصلا دیگه فکر سقط نکردم

ولی هفته بعد که رفتم سونو حالم رو خیییلی خراب کرد

ایشالا به نی نی سالمممممم میاد تو دلت به زودی من که فقط میگم سالم باشه میترسم دل خوش کنم تا ۱۲ هفته ...

الهی آمین همچنین خودت عزیزم

من که از خوشحالی همون روز به همه خبر دادیم

اخه ٦ ماه خيلي زياده ميگن تو هفته هاي پايين سقط بعد ٣ماه ميشه اقدام كرد حتي شنيدم فاصله انداختن زياد ...

به من گفت ۶ ماه فاصله باشه بهتره ولی بعد سه ماه هم میتونی دوباره اقدام  کنی 

انشاالله که این سری یه نی نی خدا بهت بده و برات بمونه 

شما چند سالتونه 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
به من گفت ۶ ماه فاصله باشه بهتره ولی بعد سه ماه هم میتونی دوباره اقدام  کنی  انشاالله که ...

من ۲۹ سالمه