2777
2789
عنوان

حالم از هر چی بی بی چک بهم میخوره دیگه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 47 پست
خاتوما برامنم دعاکنید سه ساله تواقدامم منم مث شما بعضی وقتا بیست روزم عقب مینداختم ولی باردارنشدم

عزیزم مشکل شما چیه؟؟؟

⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم به پریودیم میگم  عزیز من می خواهی تشریف بیاری زودتر تشریفتو بیار انقد حال مارو خراب نکن

اگه قصد اومدن هم نداری پس اون بی بی چک و مثبت کن  ما رو خوشحال کن دیگه

عزیزم مشکل شما چیه؟؟؟

تنبلی تخمدان داشتم رفتم دکتر یه مدت دارومصرف کردم بعدکیست تخمدان گرفتم دارومصرف کردم سونودادم ازبین رفته بودبعد امپولhcjزدم باردار نشدم دکترم گفت تخمدانات خوب شده شوهرت باید بره ازمایش ک اونم فعلا نرفته ب خاطر کرونا میترسه الان شیش ماه پیش امپول زده بودم دیگه دکترنرفتم

از سقط قبلي چند وقت گذشته عزيزم؟ منم ٢٠ روزه سقط كردم هنوز خونريزي و لكه بيني دارم يعني كي قطع ميشه و كي پريود ميشم؟؟ 

دلم مي خواد بعد ٢-٣. تا پريودي دوباره اقدام كنم😓

دليل سقطتون چي بود؟؟؟؟

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
تنبلی تخمدان داشتم رفتم دکتر یه مدت دارومصرف کردم بعدکیست تخمدان گرفتم دارومصرف کردم سونودادم ازبین ...

منم پلی کیستک و کیست آندو متریوز دارم

از سقط قبلي چند وقت گذشته عزيزم؟ منم ٢٠ روزه سقط كردم هنوز خونريزي و لكه بيني دارم يعني كي قطع ميشه ...

عزیزم منم سقط داشتم دکتر بهم گفت ۶ ماه بعد بهتره یعنی اینکه امکان تکرار دوباره سقط خیلی کمتر میشه 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
عزیزم منم سقط داشتم دکتر بهم گفت ۶ ماه بعد بهتره یعنی اینکه امکان تکرار دوباره سقط خیلی کمتر میشه&nb ...

دليل سقط شما چي بود؟😓

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
دليل سقط شما چي بود؟😓

من خارج از رحم بود و با تزریق دارو جذب شد و چند روز هم بیمارستان بستری بودم تو این وضع کرونا 

برا شما چی بود علتش

برامنم همونطوری بود دیگ براکیستم ویزان خوردم ایشالله ک خوب میشی . من تو این اوضاع زندگیم واقعا ب بچه ...

انشاالله خدا دامنت و سبز کنه 

از سقط قبلي چند وقت گذشته عزيزم؟ منم ٢٠ روزه سقط كردم هنوز خونريزي و لكه بيني دارم يعني كي قطع ميشه ...

۹ ماه گذشته عزیزم  من خیلی خونریزی نداشتم  فک کنم فقط ۱۰ یا ۱۵ روز درست یادم نی

من از هفته ۶ بارداری لکه بینی داشتم رفتم دکتر سونو گفت یه لخته  خون پشت جنین هست به خاطر همونه نگران نباش

بعد یک هفته دیدم رنگ لکه بینیم تغییر کرده خییلی سیاه هست رفتم سونو که گفت  ایست قلبی کرده  

سلام اجی منم بیبی میزنم منفیه ولی الان یه هفته اس عقب انداختم اولین اقدامم بود اون ماه و اینکه سابقه عقب انداختن ندارم درد کمر دارم سینه هام از کنار زیر بغل درد میکنن درد پریودی هم هست ولی نه پریود میشم نه میدونم که باردارم نمیدونم واقعا کلافه ام ترشحاتمم سفید کرم ماننده

خدایا منو از این جهنمـــــــی که درخانه مادرشوهر زندگــی کردند نجات بده خواهش میکنم