اسکوتر مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 152 عنوان تشک رویا 26224 بازدید | 18 پست سلام خانوما ما دیروز تشک اولترا ۲ خریدیم اما شب خابیدم کمرم درد میکنه همیشه هم روزمین خابیدیم ب نظرتون عادیه ی مدت خوب میشه یا تشک عوض کنم 1399/05/12 | 10:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 53928 عوض کردم تشک فکر نکنم کمر درد بیاره چون ما هم تازه تشک تخت رو عوض کردیم ولی اینکه روی زمین میخوابیدین شاید عادت به تخت ندارین اینجوری شده بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
شالی1396 عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 24654 تو تاپیک قبلت گفتم رویا عالیه من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود
اسکوتر مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 152 عادی میشه برات دیسک کمرم دارما اما اصن نمیخام مدیکال بخرم گفتم سفت متوسط بخرم اینو خریدم ولی ۳ ازین سفتره مموری فوم نداره ینی گودی رو پوشش نمیده اما این برا گودی خوبه
اسکوتر مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 152 عوض کردم تشک فکر نکنم کمر درد بیاره چون ما هم تازه تشک تخت رو عوض کردیم ولی اینکه روی زمین میخوابیدی ... نمیدونم ک میگم دوشبم بخابم ببینم چجوری میشه
تپلویم_تپلو عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 6698 ببین رویا فوق العاده تشک خوبیه ولی مدل اولترا سفت هست و طبی اگه نرم تر دوست داشتین باید مدل بونل میگرفتین.ما ۳ سال بونل ۳ داریم فوق العاده ست.از برند رویا و کیفیتش مطمین باش پزشک عمومی هستم👩⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم، پاسخگو هستم
اسکوتر مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 152 ببین رویا فوق العاده تشک خوبیه ولی مدل اولترا سفت هست و طبی اگه نرم تر دوست داشتین باید مدل بو ... اره عزیز از کیفیتش مطمنم فقط میگم کمردردم دودل کرده
تپلویم_تپلو عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 6698 اره عزیز از کیفیتش مطمنم فقط میگم کمردردم دودل کرده شاید باید مدلشو عوض کنین پزشک عمومی هستم👩⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم، پاسخگو هستم
اسکوتر مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 152 سلام . ببخشید شما به تشک عادت کردید یا عوضش کردین ؟ عوض کردم دوهفته خابیدم روش یذره هم عادت نکردم
آهوا عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 30 عوض کردم دوهفته خابیدم روش یذره هم عادت نکردم منم این مشکلو دارم . میشه بگین چی خریدین اینبار و ازش راضی هستین ؟
اسکوتر مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 152 منم این مشکلو دارم . میشه بگین چی خریدین اینبار و ازش راضی هستین ؟ والا ما ی اشنا داشتیم از ترکیه میورد درس میکرد همون قیمت ۴ تومن برام دراومد ولی سفارشی درس کرد ک الان شده ۶ تومن
دانیال77 عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 17 سلامدانیال عباسی،مسئول بازاریابی و تبلیغات فروشگاه اینترنتی تشک سرا هستم.خدمات تشک سرا رو میشه تو قیمت خرید و فروش تشک دونفره و یکنفره ارزان خوشخواب،رویا و همچنین مشخصات قیمت خرید و فروش انواع روتختی دونفره و یکنفره خلاصه کرد.اگر خواستید میتونید از محصولات ما هم بازدید کنید.همچنین از اونجایی که خرید بدون تخفیف نمیشه،کد تخفیف زیر رو هم از من یادگاری داشته باشید.da1400
آذران_ماه عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 15 سلام عزیزم من هم مثل شما مشکل کمردرد دارم و دنبال تشک خوب می گردم رویا مدل اولترا که داشتین نرم و فنری بود ؟ تشک جدیدتون نرمه یا سفت؟ و اینکه برای تعویض تشک رویا رو به خود شرکت پس دادین ؟