2777
2789
عنوان

نامزدی🤦🥴

197 بازدید | 33 پست

نامزدم واسه نامزدیمون یه انگشتر کم حجم بهم داد که اصلا خوشحالم نکرد.

تو خانه و خانواده ای بودم  هیچوقت فک نمیکردم موقع نامزدی همچین انگشتری بگیرم.....

خانواده ام بطوری مسخره ام کردن😞.

از اون موقع خیلی دلسرد شدم

بعدش گفت انگشتر رو خودم گرفتم.نمیدونم چرا خانواده اش واسه پسرشون استین بالا نمیزنن یه طلا درست حسابی برای نامزدی پسرشون بگیرن.به هر حال خانواده هم کمکی میکنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر این دلسرد شدی🙄

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

این چیزا اصلا ملاک زندگی نیست خوب شاید واقعا دستش تنگه در این مورد نباید خیلی حساس باشی 

منم شوهرم موقع نامزدی نداشت که برام بهترینشو بخره ولی الان خداروشکر برام زیاد میخره 

پدرشوهر منم کلیییییی مال و اموال داره

ولی یه هزاری بهمون نداد موقع عروسی

شوهرمم از اول گفته بود رو اونا حساب نکنم

ولی خونوادم و فامیلا همش میگن تو که پدرشدهرت پولداره...😒😏دیگ نمیدونن از پشه میشه خون گرفت از این ادم پول نمیشه گرف

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنید..😍😍یه آذرماهی مهربون 🤪😋😋

هیچ جا ثابت نشده که انگشتر سنگین خوشبختی میاره

به حرف دیگران هم توجه نکن بگو من دوستش دارم انگشترمو ظریفه

عزیز دلم از همین الان یاد بگیر از خانواده خودت و نامزدت توقع نداشته باشی این جلوی استقلال و پیشرفت شمارو میگیره

اونا بخوان و صلاح بدونن خودشون کمک می کنن

خوشبخت بشی🥰❤

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

ببين منم همسرم براي نامزدي انگشتر باريك خريد براي عقد انگشتر ظريف افتضاح افتضاح خانواده ام مسخرم ميكردن ميگفتن ارزش تو انقدر من هيچي نگفتم اصلا

بعد معلوم شد خانواده همسرم نميداشتن براي من طلا گرون بخره..چون من هيچي نگفتم و براي ارزش نداشت كه بخوام سر اين چيزا بجنگم چون همسرمو دوست داشتم و با ارزش بود ازش ايرادي نگرفتم و همسرم چون شعور داشت فهميد

اما بعدااا منووو طلااا بارون كرد

يواشكي بدون اين كه خانوادش بفهمن ميخره

اصلا نگران اين چيزا نباش با طلاي پر پري و كلفت هيچ كس ن خوشبخت شده نه بدبخت

هیچ جا ثابت نشده که انگشتر سنگین خوشبختی میاره به حرف دیگران هم توجه نکن بگو من دوستش دارم انگشترمو ...

پیامتون خیلی دلگرمم کردن.کاش خانواده ام یکم درک و شعور داشتن به جایی مسخره گرفتن این منو بدتر ناراحت میکنه