2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38607 بازدید | 5906 پست
هعییییی طفلی ☹☹

آبجی فدات من آهنگ کامنت کردم چرا بقیش رو ریپلای نکردی؟؟ 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برید لالا کنید 🙂😶😶😶😶 شب بخیر 💓💓😘

من دلم نون خامه ای مبخواد خوابم نمیبره 😔

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط باختم جان در هوای او غلط کردم ،غلط عمر کردم صرف او فعلی عبث ...

اینکه دل بستم به مهر عارضش بد بود، بد
جان که دادم در هوای او، غلط کردم، غلط
همچو وحشی رفت جانم در هوایش حیف، حیف
خو گرفتم با جفای او غلط کردم، غلط

I would love to be kind to me, i saw with all kindness

همه ی اون روزایی؛ که بی تو، گذشت…●♪♫

کنارِ تو، بودموُ…●♪♫

غصه ی رفتنِ تو؛ یه روزی گرفت، تمامِ وجودموُ…●♪♫

نمی دونم؛ کجـــایی…؟●♪♫

چه تلخه؛ که من، یه خاطره بودم وُ بس…●♪♫

نمی تونم از عشقِ تو دل بکنم؛ توو این همه خاطره…●♪♫

نمی دونم به چشمِ کی زل بزنم؛ نگاتوُ یادم بره؟!●♪♫

هنوزم عشق وُ خاطره هات●♪♫

توو دلِ کسی که دوسِت داره، هست…●♪♫

همه گوشموُ پُر می کنن؛ که دیگه گریه واسه تو، بسه…●♪♫

دستایی که جـدا بودن؛ این همه سال…●♪♫

محــاله؛ به هم برسه!●♪♫

اونی که؛ همه چیزتوُ دادی براش●♪♫

واسه یکی دیگه، دلواپسه!●♪♫

همه می دونن؛ عمریه رفتی وُ من همون جوری، دوست دارمت!●♪♫

نمیای وُ می میریموُ…●♪♫

کاش خبرش؛ برسه یه روزی بهت…●♪

الهی و ربی من لی غیرک
منم امشب هوس نون خامه ای کرده بودم 😀

دل به دل راه داره همینه دیگه😁😆😆

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
سلام  داشتم لایک‌میکردم 😁 کمی دقیقتر به اطرافت نگاه کن … قطعا ، زیر این آسمان جایی نزدیک ...

ای چشم تو دلفریب و جادو

در چشم تو خیره چشم آهو

در چشم منی و غایب از چشم

زآن چشم همی‌کنم به هر سو

صد چشمه ز چشم من گشاید

چون چشم برافکنم بر آن رو

چشمم بستی به زلف دلبند

هوشم بردی به چشم جادو

هر شب چو چراغ چشم دارم

تا چشم من و چراغ من کو

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
قربونت ندیدم  الان نگاه میکنم

خدانکنه ممنونم 🌹🙏💚

ای چشم تو دلفریب و جادو در چشم تو خیره چشم آهو در چشم منی و غایب از چشم زآن چشم همی‌کنم ...

سلام عرض ادب،و شب،بخیر به همه رفقام..                باور نمیکنی؛ بگم همش هستی…
درست همین لحظه!
با عطرِ مخصوصت؛ دستام میلرزه!
باور نمیکنی؛ بگم چقدر حالم دست تو افتاده!
بگم چه میخوامت…
بگم چقدر ساده عاشق شدم رفت!
حالا چه وقته دیوونگی بود؟ عاشق شدم رفت!
از جا دلم کند…
چشماشو بست، با پای خودم رفت!
باور نمیکنم این من خود منه؛ این قلب بی تابم بی تو نمیزنه!       

الهی و ربی من لی غیرک

دارو ندارم مال تو؛ من قلبمو دادم بری!
ساکت همیشه بسته بود! یه عمره آمادم بری…
فهمیده بودی عاشقم؛ از من خیالت تخت بود
پای تو موندم تا تهش؛ پای تو موندن سخت بود!

شعر : مهدی ایوبی
من چشم بستم رو دلم؛ اصلا برام راحت نبود…
حسی که من داشتم به تو؛ یک لحظشم عادت نبود!
تو بودن و نبودنت، حالم یه روزم خوش نبود
حتی گلوله عشق من، اینجوری آدمکش نبود

الهی و ربی من لی غیرک
سلام عرض ادب،و شب،بخیر به همه رفقام..                 باور ن ...

من کنارت خوبه حالم با دلت سر میکنم

کل احساس تو را با عشق باور میکنم

با تو احساس عجیبی به دلم دست داده است

کل عشقای جهان از چشم من افتاده است

تو تموم زندگیم تو خود آرامشم

من نمیخوام تو دلی غیر از دل تو جا بشم

حس و حالم با تو جور بهم وصل دلم

از کنار تو محال است عشق من جایی برم

حال روحیم رو عوض کردی تو با خنده هات

من فدای اون دو چشمان زیبای سیاهت

سلام به روی ماهت خواهر جان ممنونم همچنین نازنینم 🌹🦋💚

من کنارت خوبه حالم با دلت سر میکنم کل احساس تو را با عشق باور میکنم با تو احساس عجیبی به دلم ...

می پرستم تو را! می پرستم…●♪♫
من هنوز از هوای تو؛ مستم●♪♫
ای پریزاده ی مو پریشان؛ روی از این خسته دل بر مگردان●♪♫
ماهِ افسونگرِ سر به زیرم؛ پای عشقت الهی بمیرم!●♪♫
هر چه خواهی بگو…●♪♫
آخر کار؛ عشقِ خود را برایم نگهدار●♪♫
عمرم! جانم! ماهِ تابانم… سر و سامانم… دلدارم…●♪♫
وای از دستت! که شدم مستت…●♪

الهی و ربی من لی غیرک