2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38609 بازدید | 5906 پست
تا در طلب گوهر کانی؛ کانی تا در هوس لقمه نانی؛ نانی این نکته رمز اگر بدانی؛ دانی هر چیز که در جستن ...

دو چشم مست تو کز خواب صبح برخیزند
هزار فتنه به هر گوشه‌ای برانگیزند

سعدی جان❤

سلام عزیزجانم

سلام به رخ گلگونت و گیسوی پریشیونت

صبحت به شادی عاقبتت بخیر باشه مهربون جان

💜💜🌻🌻

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اظهارِ عشق را به زبان احتیاج نیست! چندان که شد نگه به نگاه آشنا؛ بس است... صائب_تبریزی#  

او می‌رود دامن کشان من زهر تنهایی چشان

دیگر مپرس از من نشان کز دل نشانم می‌رود

سعدی

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
دو چشم مست تو کز خواب صبح برخیزند هزار فتنه به هر گوشه‌ای برانگیزند سعدی جان❤ سلام عزیزجانم ...

امشب به قصه‌ی دل من گوش میکنی
فردا مرا چو قصه فراموش میکنی

این دُر همیشه در صدف روزگار نیست
می‌گویمت ولی تو کجا گوش میکنی

دستم نمیرسد که در آغوش گیرمت
ای ماه با که دست در آغوش می کنی

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

او می‌رود دامن کشان من زهر تنهایی چشان دیگر مپرس از من نشان کز دل نشانم می‌رود سعدی

اونی که گم شد فالش قصه مردم شد حالش رفت و نیومدی دنبالش من بودم من بودم
اونی که پیرش کردی از همه چی سیرش کردی با غصه درگیرش کردی من بودم من بودم

زینب چرا نیومد 😭😭😭

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

آدم چیست  آه و دم  آه از دمی که اینهمه سال  طول بکشد...😥😥😥😥😥

من

برای ماندنت جان داده‌ام

تو برای رفتنم

نذر کرده‌ای...

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
آن چیزی که تنگ شده.... . دل است برای تو...... و جهان است برای من......

خموش و گوشه نشینم ،
مگر نگاه توام؟

لطیف و دور گریزی،
مگر خیال منی؟؟؟

اونی که گم شد فالش قصه مردم شد حالش رفت و نیومدی دنبالش من بودم من بودم اونی که پیرش کردی از همه چ ...

ما به هم نمی‌رسیم

اما بهترین غریبه‌ات می‌مانم

که تو را همیشه دوست خواهد داشت

هر که پرسید:چه آورد؟پسر یا دختر؟ گفتمش "بنت اسد" مر د به دنیا آورد یاعلی❤

اسمش چیست؟
این حس، این حال؛
همین که وقتی به تو فکر می کنم
از گوشه ی لبهایم لبخند چکه می کند!
اسمش چیست؟
این کار، این رفتار؛
که نشسته‌ام و تو را مو به مو مرور می کنم
و عطر موهایت گیجم می کند؟
اسمش چیست؟
این رویا، این خیال؛
که تو از دور می‌آیی و انار‌های باغ شعرم
کال کال، سینه چاک می کنند؟
اسمش را چه بگذارم....

اسمش چیست؟ این حس، این حال؛ همین که وقتی به تو فکر می کنم از گوشه ی لبهایم لبخند چکه می کند! اسمش چی ...

بماند که ندارمت...

بماند که هنوز دلم برایت تنگ است

بماند که تکه‌ای از تو در من مانده است

بماند که شب‌ها بی‌قرارت می‌شوم

بماند که هنوز دلم می‌خواهدت

بماند که بی‌ تو فقط زنده‌ام

بماند که هنوز وقتی باران می‌بارد صدایت در گوشم می‌پیچد

بماند که نیستی تا آرامم کنی

بماند که نمی‌توانم از ذهنم بیرونت کنم

همه ی این‌ها بماند در دلم

در تنهایی من تو فقط خوب باش، همین کافی است...