2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38609 بازدید | 5906 پست

گاهى بايد نقشِ  "خدا" را بازى كنيم

بايد رفت به بالاى بلندترين نقطه ى شهر!

روز و شبش فرقى ندارد

بايد زل زد...

زل زد به آدمهايى كه شبيهِ همين شهر اند

بعضى "شلوغ"و

بعضى "خلوت"...

به روابط "يكطرفه"و "دو طرفه" شان

به آدم هايى كه "بن بست" اند

به آدمهايى كه افكارِ "كوتاه" و "بلند" دارند

به آدمهايى كه بعضاً "پاك" و

بعضاً "آلوده"اند

به آدمهايى كه شايد ظاهرى "نوساز" داشته باشند،

اما بنايى كاملاً "فرسوده" دارند

گاهى براى اينكه خودمان را

زندگىِ مان را بهتر ببينيم،

بهتر بشناسيم،

بايد خودمان را زمين بگذاريم و تا ميتوانيم فاصله بگيريم!

گاهى بايد خدا شويم تا ببينيم اطرافمان چه ميگذرد...

اين شهر "عشق" را كم دارد

"دوست داشتن" را

علي_قاضي_نظام

💜 @آنیدـپ  

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

فردا با یک زلزله صبح می شود      آنگاه پیامبران  با شاخه ای از گل محمدی  ...

سلام بارونی صبح بخیر💓😘😃

تنها نگرانِ این بودم
که به جستجوی #تُ  
در دورترین کوچه‌ی دنیا به خانه‌ات برسم
و #تُ  به جستجویم رفته باشی
چه غمبار وقتی نمی‌دانی
گم کرده‌ای یا گم شده‌ای ...

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ...صبحتون بخیر و غرق در شادی🌈🥀 مصرع امروز "هوا خواه توام جانا و می دانم که می دانی "

سلام صبحتون بخیر

امروز چالش آسونتره مصرعش👌

گاهی یه ادمو میبینی انقد خوشحاله و انقد همه رو میخندونه تو فکر میکنی هیچ مشکلی نداشته و نداره
وقتی بهش نزدیکتر میشی میبینی خدا چه صبری داده بهش! کووووه درده

سلام ...صبحتون بخیر و غرق در شادی🌈🥀 مصرع امروز "هوا خواه توام جانا و می دانم که می دانی "

تَغافل می کنی؛ یعنی که دردت را نمی دانم!
نه می دانم! و می دانی که می دانم که می دانی...

فیض-کاشانی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
سلام بارونی صبح بخیر💓😘😃 تنها نگرانِ این بودم که به جستجوی #تُ   در دورترین کوچه‌ی دنی ...

سلام عزیزم صبح تو هم بخیر 😘💚  

ای وفاسیز گوزلیم جان سنه قورباندی اینان 

اولماسان بوردادا کونلوم سنه حیراندی اینان.... 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
تَغافل می کنی؛ یعنی که دردت را نمی دانم! نه می دانم! و می دانی که می دانم که می دانی... فیض-کاشانی ...

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم

دولت صحبت آن مونس جان ما را بس

از در خویش خدا را به بهشتم مفرست

حافظ از مشرب قسمت گله ناانصافیست

طبع چون آب و غزل‌های روان ما را بس

سلام خواهر جان صبح آدینه بخیر باشه. روزت مبارک به ذکر صلوات الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🦋🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم دولت صحبت آن مونس جان ما را بس از در خویش خدا را به بهشتم ...

صبحِ تو هم  بخیر عزیزم....💜

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

جان می‌دهم از حسرت دیدار تو چون صبح

باشد که چو خورشید درخشان به درآیی

چندان چو صبا بر تو گمارم دم همت

کز غنچه چو گل خرم و خندان به درآیی

@ماه_تنها  

@00نازلی00

@دلبرررررر

@ماویش21

@مهریماهم  

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
صبحِ تو هم  بخیر عزیزم....💜

ممنون گلم 💚❤️

سلام عزیزم صبح تو هم بخیر 😘💚   ای وفاسیز گوزلیم جان سنه قورباندی اینان  اولماسان بوردا ...

جانممم شما هم ترکی😍

گونده منه باش ووران ایندی منه داش وورور.
ایندی منه داش ووران اوزگلره باش وورور.
اوزگه اگر داش وورا دردینه دوزمک اولار.
باخ بورا سوز بوردادی داشلاری یولداش وورور…

آن‌ها که محققان راهند

در مسند فقر پادشاهند

در رزم، یلان بی‌نبردند

در بزم، سران بی‌کلاهند

کعبه صفت‌اند و راه پیمای

باور کنی آسمان و ماهند

بر چرخ زنند خیمه‌‌ی آه

هم خود به صفت میان آهند

مستان شبانه‌اند اما

صاحب خبران صبح‌گاهند

(خاقانی)

جانممم شما هم ترکی😍 گونده منه باش ووران ایندی منه داش وورور. ایندی منه داش ووران اوزگلره باش ...

بله ترکم ☺ 

عشقین که قراریندا وفا اولمایاجاقمیش 

بیلمم کی طبیعت نیه قویموش بو قراری... 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
بله ترکم ☺  عشقین که قراریندا وفا اولمایاجاقمیش  بیلمم کی طبیعت نیه قویموش بو قراری...&n ...

هرکیمه دوست دئدیم دشمن جان اولدی منه
دشمن اوزبختیم ایمیش ایندی عیان اولدی منه

دردیمی سویلدیم طبیبه،باخدی منه بیردردیمه،چکدی مطبین باغلادی

دردیمی دریابیلیب دریای عمان آغلادی

قبریدن باش قوزییب بیچاره لقمان آغلادی 

دردیمه درمان شراب اولدی،طبیبیم ساقی لر

😭😢