2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38609 بازدید | 5906 پست

غریبم مثل یک نرگس 

میان باغ شمعدانی 

شبیه قایقی تنها و سرگردان 

میان موج دریاها 

من آن ماهی سرخم که 

درون حوض میگردم پی دریا 

و من میمیرم و افسوس من باقیست

من آن محبوس در بندم 

که از پرواز می خواند 

دلم از غصه می سوزد 

ولی آواز می خوانم 

دو بالم زخمی و اما 

دلم پرواز می خواهد  ... !!!

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

كسی به در كوبيد

بلند شد،موهايش را مرتب كرد

در را باز كرد

باد بود برگشت

آشفته مو

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا تا اومدم سایت بیش از ۸۰ لایک از آرمین خان داشتم 

آرمین خان دستمریزاد...ممنون..

جایزه ی بهترین لایک کن میرسه به شما

بزنین کف قشنگه رو👏👏👏👏👉👏👏👏👏👏👏👏👏👉👉👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

تعطیل🚫                                                                                 
دلتنگ توام جانا،حرفم همه دلتنگیست می سوزم ومی سازم،حرفم همه دلتنگیست این دوری ومهجوری آتش زده بر جا ...

عالی ممنون ❤🌷🌷🌷😔

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بخدا تا اومدم سایت بیش از ۸۰ لایک از آرمین خان داشتم  آرمین خان دستمریزاد...ممنون.. جایزه ی ب ...

منم امروز یدونه لایک کرده      

🌻میدونی چیه؟!

[♣️این دنیا

هر چقدر هم بزرگ باشه

به نظر ما مردم کوچیکه...!

این زمان هرچقدر هم بلند باشه

به نظره ما تو دو روز خلاصه میشه...!

این زندگیه...!

اما دید ماست که نسبت بهش فرق میکنه...!

یکی دنیارو بزرگ و دوست داشتنی می بینه...!

یکی مزخرف و کوچیک...!

نمی گم زندگی همیشه قشنگه و وفق مرادمونه...!

نه اصلا اینطور نیست

زندگی هم قشنگه و هم مزخرف

دیدتون و متعادل کنین

طوری نباشه که فقط بدی ها دیده بشن و خوبی ها

زنده به گور...!👌👌💎💎

حرف_حساب#  

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

رﺳﯿﺪﻥ ﻓﺮﺩﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﺣﺘﻤﯽ ﻧﯿﺴﺖ،

ﭘﺲ ﺍﯾﻦ ﻗﺪﺭ ﺑﺮﻗﺼﯿﺪ ﺗﺎ ﭘﺎﻫﺎﯾﺘﺎﻥ ﺩﺭﺩ ﺑﮕﯿﺮﺩ،

ﺍﯾﻦ ﻗﺪﺭ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ ﺗﺎ ﭘﻬﻠﻮﻫﺎﯾﺘﺎﻥ ﺍﺫﯾﺖ ﺷﻮﺩ،

ﺑﻪ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺸاﻥ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﺍﺑﺮﺍﺯ ﻋﺸﻖ ﮐﻨﯿﺪ،

ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﺷﺎﯾﺪ ﻓﺮﺩﺍ ﻫﺮﮔﺰ ﻧﯿﺎید...

ﺷﺎﺩ ﺑﻮﺩﻥ ﺗﻨﻬﺎ ﺍﻧﺘﻘﺎﻣﯿﺴﺖ

ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﺪ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺑﮕﯿﺮﺩ.