2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38609 بازدید | 5906 پست

چالش🌷

ز دستم برنمی خیزد که یک دم بی تو بنشینم

خیالت تخت تا مرگم گل یادت نمی چینم

الا دلبر دلم خون شد نمی خواهی که برگردی ؟

دو چشمم بی تو اعمی شد نمی خواهی که برگردی؟

دلم خنجر زدی رفتی ،رخم پژمرده چون لیلی

تو ای فرهاد قلب من نمی خواهی که برگردی ؟

نفس در سینه ام ماند و رنگ از گونه هایم رفت

الا شیرین این مجنون نمی خواهی که برگردی ؟

شب و روزم بشد ناله و دستانم آیه ی زلزاله

تو ای مقبول این مُقبل نمی خواهی که برگردی ؟

به راهت می نشینم من که شاید لحظه ای بینَم

تو را ای دل نشین یارا ......نمی خواهی که برگردی؟

هانا🍀

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
منم قبلا میزاشتم ولی الان توبه کردم دیگه😥😥😥

راست میگی دیگه هیچ‌ وقت نمیرازم 

هیچ‌کس و نمیشه شناخت 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست میگی دیگه هیچ‌ وقت نمیرازم  هیچ‌کس و نمیشه شناخت

آره بخدا نفس

ب اینجا اصن اعتماد نکن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

آنان که عشق را پیدا می کنند؛

حالشان "خوب" می شود،

و آنان که موفقیت را پیدا می کنند؛ روزگارشان ...

اما هیچکدام خوشبخت نمی شوند!

خوشبختی سهم کسانی است؛

که موفقیت و عشق را توأمان داشته باشند

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

آدم بدي هارو فراموش ميكنه...

حتي وقتي يكي با تموم تقصيراتش ميذاره ميره، بعد از يه مدت تنها لبخند و خاطرات خوبشه كه به ياد آدم ميمونه... اما اين آخر ماجرا نيست!

اين فاصله هان كه از كسي كه ديگه نيست، برامون چهره ي خاص و تكرار نشدني ميسازه. مثل يك ديدار تصادفي، كافيه يكبار تو ثانيه اي اين فاصله از بين بره..

چجوري بگم.. انگار كه آدم دچار سكته ي حسي بشه.

اون آدم ديگه هيچ شباهتي به تصوراتِ تو در موردش نداره و تو بر خلاف هميشه ميتوني تعلقاتش رو بذاري كنار و براي هميشه فكر نكني درموردش...

👤 امید علی ق

❤️
بله درست میگید⚘ خیلی ممنونم ، لطف دارید شما 🥀🙏

خواهش میکنم 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
شرمنده اگه حرفی زدم بخاطر خودتون بود ، امیدوارم که دلخور نشده باشید از من⚘⚘ الانم ناراحت نباشید ، ب ...

بله ممنون بزرگوارید همه صحبتاتون درست بود🙏🙏🙏🙏🙏🌷🌷🌷

بله ممنون بزرگوارید همه صحبتاتون درست بود🙏🙏🙏🙏🙏🌷🌷🌷

زنده باشید⚘🙏

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
بر لبانم نام تو ، تکرار میگردد مدام عشق تو در هر نفس اقرار میگردد مدام  روی تو خورشید تابان ، ...

شب سواران میرسند از راه اما عشق نه

می خوران ، باده کشان لنگان به ره

پای کوچه نعره کنان گردی به پاست

دیگر امشب تو نیا اینجا ، خطاست

ترنم_ترنم#  

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊