2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38613 بازدید | 5906 پست

@ماه،بیتکرار  

خاطرات اشک و آهم می چکد از چشم تارم

نرمه نرمه

لحظه لحظه

بال پروازم به سویت رو به پرواز شبانه

تکه تکه

می شود این قلب زارم در نبودت بی ترانه

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

چالش شعر ز دستم بر نمیخیزد که یک دم بی تو بنشینم نگاهت میکنم اما چرا عشقی نمیبینم بیا با من مد ...

سلام آبجی نگین عصربخیر خوبی عزیزم 

آفرین 🧡💚❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حل و هوای این روزهای من حال و هوای دوران است

سکوت و تاریکی ، هوای دم کرده و نفس بی نفس

حال و هوای این روزهای من

حال و هوای ته سیگار آب خورده

ماشین های مدل بالا صدا بی صدا

حال و هوای این روزهای من

سکوت است و سکوت

نوا بی نوا

قدم می زنم در کوچه باغی قدیمی

به امید هوایی که شاید هوا باشد

چقدر سخته

چقدر سخته تو چشای کسی که تمام عشقت رو ازت

دزدیده و به جاش یک زخم همیشه گی ، رو قلبت هدیه

داده زل بزنی به جای اینکه لبریز کینه و نفرت شی

حس کنی که هنوز هم دوسش داری

چقدر سخته دلت بخواد سر تو باز به دیواری تکیه بدی

که یک بار زیر آوار غرورش همه وجودت له شده

چقدر سخته تو خیالت ساعت ها با هاش حرف بزنی اما

وقتی دیدیش هیچی جز سلام نتونی بگی

چقدر سخته وقتی پشتت بهشه دونه های اشک گونه ها

تو خیس کنه اما مجبور بشی بخندی تا نفهمه که

هنوز هم دوسش داری

چقدر سخته گل آرزو هاتو تو باغ دیگری ببینی

و هزار بار تو خودت بشکنی و اونوقت آروم زیر لب

بگی گل من باغچه نو مبارک

جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌

@اعتصامی     سلامممم جیرانم بیا سوال بپرس با شعر جوابتو بدم

هله خیه یااعیونی 😃 چشم..... 

آب وهوای شهرتون الان چطوریه؟ 

ناهار چی خوردی؟ 

چه رنگی رو خیلی دوست داری؟ 

دوست داری چه رشته تحصیلی رو بخونی  درآینده؟ 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
خاطراتم را به دست باد دادم بی تو  پرپروازم را گشوده ام امشب تا آسمان تا خدا آرام خواهم بود ...

نگاهی ک هرگز از تو ندیده ام را میجویم

از هجوم خاطرات پر میشوم

پنجره را باز میکنم به سوی عشق

هوا خفه میشود

نفسی نیست

دلم نمیتپد

پر از رهایی میشوم

رهایی از جنس مرگ!

آنید....

همیشهـ اولین و آخرین کلام شعرهایم تو بوده ای...

همیشهـ برایم به معنای واقعی یک عشق بوده ای...

گرچهـ گهگاهی از تو بی وفایی دیده ام اما همیشهـ برایم باوفا بوده ای...

گرچهـ دلم را میشکنی و اشکم را در می آوری اما تو همیشهـ برایم یک دنیا بوده ای...!

جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌

چقدر سخته چقدر سخته تو چشای کسی که تمام عشقت رو ازت دزدیده و به جاش یک زخم همیشه گی ، ...

سلام آبجی دنیا. عصربخیر خوش آمدی 🧡🌹😘

نگاهی ک هرگز از تو ندیده ام را میجویم از هجوم خاطرات پر میشوم پنجره را باز میکنم به سوی عشق هوا خ ...

دلم تو را میخواهد

دلم دلی بی تو را میخواهد

دلم خدای تو را میخواهد

دلم خدای خودم قبل از تو را میخواهد

درمانده ام

خدایا خودت دلم را بخواه

ماه.....

هله خیه یااعیونی 😃 چشم.....  آب وهوای شهرتون الان چطوریه؟  ناهار چی خوردی؟  چه رن ...

هوا بی تو پر از خفگیست

نفس حبس و دلم خالیست!

هوا از ابر دلتنگی پر است از کینه دلتنگیییی

.....

بی تو روحم از عشق خالیست

یک بشقاب بغض ناهار دوستداشتنی من است در نبود تو!

......

تو را در اغوش میگیرم

تو از رنگ عشقی

ب رنگ شب بوهای وحشی

اخری رو نمیدونم دیگه!

سلام خوبی عزیزم  حالم خوب نیست سر درد دارم برام صلوات بفرست    

انشاالله زود زود خوب بشی به حق امام حسین علیه السلام، چشم 😍