2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38613 بازدید | 5906 پست
همه اولش خوبن همه اولش دوستت دارن همه اولش واست وقت میزارن ببین واسه کی تا آخرش مثل اولی😔✌️ ...

I m a mess for your love it ain t new

Nobody shows up unless I m paying

Have a drink on me cheers to the failing😔😔😔😔😔

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
مرسی که مهربون ترین  اسمم نفسه واقعا ولی قیافم به قول یکی از کاربرای اینجا چندش و اووق و ترسنا ...

ای جان 

چه اسم زیبایی 

واقعا اسمتون زیباست 

بی شک چهره ی زیبایی دارید

من اسمم سمیه س ولی اسممو دوست ندارم و هرگز نتونستم با اسمم ارتباط بگیرم 

همینطور چهره ی زیبایی ندارم ولی مثل شما مهربونم 

و این مهربونی گاها نازیبایی چهره م‌ رو کمرنگ میکنه 

مانا باشید مهربون جان

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات بشم من کههه ♥️😍

خودم فدات میشم عشقم♥️

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
بر لبانم نام تو ، تکرار میگردد مدام عشق تو در هر نفس اقرار میگردد مدام  روی تو خورشید تابان ، ...

به هر چه خوبتر اندر جهان نظر کردم. 

که گویمش به تو ماند تو خوبتر ز آنی.

وجود هر که نگه می‌کنم ز جان و جسد.

مرکب است و تو از فرق تا قدم جانی.

سعدی_ش‍ یراز

سلام بانو جان عصر تابستونی بخیر 🦋🌹🧡

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
به هر چه خوبتر اندر جهان نظر کردم.  که گویمش به تو ماند تو خوبتر ز آنی. وجود هر که نگه می‌کنم ...

سلام عشق جان 

ممنون از لطفتون 

کمی کسالت دارم ، محتاج دعاتون هستم 

سپاس از حضورتون کنارم 

ای جان  چه اسم زیبایی  واقعا اسمتون زیباست  بی شک چهره ی زیبایی دارید من اسمم سمی ...

سلام 

من این غزلبانوی عزیز را دیدم

ایشون چهره زیبا و بسیار مهربونی داره

شکست نفسی میکنند

از اون چهرایی هستند که ادم حس میکنه همیشه میشناخته و دوستش داشته

به لطافت شعراشونن👌👌👌

ای جان  چه اسم زیبایی  واقعا اسمتون زیباست  بی شک چهره ی زیبایی دارید من اسمم سمی ...

اسمم و بابام رفته نفیس بگیره اشتباهی شده 😂😂

مامان بزذگم هنوز بعد ۲۸سال قبول نکرده همون نفیس صدام میکنه 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻من

ای جانم 

شما بی نهایت زیبا هستید 

چرا اینطور می فرمایید 

من‌ جز زیبایی در چهره ی شما چیزی نمیبینم 

می بوسم روی ماهتون رو

♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻من

جوووون😐😅

ای جانم  شما بی نهایت زیبا هستید  چرا اینطور می فرمایید  من‌ جز زیبایی در چهر ...

نگاهتون بی شک زیباتره 😍😘😘

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

سلام  من این غزلبانوی عزیز را دیدم ایشون چهره زیبا و بسیار مهربونی داره شکست نفسی میکنند از ...

دور این بانو بگردم مننننننننن

قربونتون برم الهی 

شما که ماه منید 

هیچ میدونستید چقدر برام ارزشمندید خانوم خانوما 

بر لبانم نام تو ، تکرار میگردد مدام عشق تو در هر نفس اقرار میگردد مدام  روی تو خورشید تابان ، ...

تو استاد بازی با رنگها هستی

موی سیاهم را سفید کردی

شب که سیاه بود

چرا روزهایم را سیاه کردی؟

ماه....

اسمم و بابام رفته نفیس بگیره اشتباهی شده 😂😂 مامان بزذگم هنوز بعد ۲۸سال قبول نکرده همون نفیس صدام ...

حتما برای اسم زیباتون شعر میگم مهربون جان 

سلام عشق جان  ممنون از لطفتون  کمی کسالت دارم ، محتاج دعاتون هستم  سپاس از حضور ...

خواهش میکنم نازنینم. انشاالله به زودی کسالت برطرف بشه، چشم ❤️🤗🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave