2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38611 بازدید | 5906 پست
پیوستن دوستان به هم آسان است دشوار بریدن است و آخر آن است شیرینی وصل را نمی‌دارم دوست از غایت تلخی‌ ...

در کاسه ی وصل تو اگر زهر دهندم
خوش تر که به پیمانه ی هجران تو، قندم

آرامش دل خواسته ای نیست میسّر
جز در کنف سایه ی آن سرو بلندم

آفاق پر از اخترکان است و به جایت
کس را ننشاند دل خورشید پسندم

هر چند که بس رشته ی زلفم به کمین است
امّا نه من آن بسته ی هر سست کمندم

عشق آن قدر از موی تو زنجیر به هم بافت
تا ساخت کمندی که کشانید به بندم

با رفتن و گم گشتن و از خویش گذشتن
گیرم که به هر شیوه دل از مهر تو کندم

امّا چه کسی لایق عشق است به جز تو؟
بی تو دل سر گشته به مهر که ببندم؟

حسین منزوی

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤

[QUOTE=149478323]صبرم حدی داره نه ؟؟؟لبریز بشه چیکار کنم ؟؟؟؟[/QUOTE]

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در وادی عشق نتوان پاپس کشید  عشق معامله ی دو سر سودست یا میرسی و یا می ایستی  اینجا قلب ...

آنقدر میروی میروی میروی

و نمیرسی

که آخر 

خسته و وامانده از هر قافله

میشکنی

ایکاش آن زمان

توان ایستاده مردن را داشته باشی

ماه.....

امروز بچه ها کجان ؟؟؟

کرونا نیست مگه اینا پنج شنبه جمعه میرن دور دور. والا 😒😒😒

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

سلام آبجی هانا عصر بخیر خوبی عزیزم 🧡🍀🦋

و سلام بر خورشید آنگاه که از چشمان تو غروب میکند 🌻

خوبم به خوبی شما💜🍀

عصر شما هم بخیر جانه دلبر😙

امروز بچه ها کجان ؟؟؟ کرونا نیست مگه اینا پنج شنبه جمعه میرن دور دور. والا 😒😒😒

فقط منو تو خونیم🙄😕🤪

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
آنقَدَر بی تو در این شهر خرابم که نگو آنقَدَر دوری تو داده عذابم که نگو مثل یک پیچک غمگین شده از رف ...

طفل می‌گـرید چـو راه خانه را گم می‌کند
چون نگریم من که صاحب‌خانه را گم کرده‌ام؟

فقط منو تو خونیم🙄😕🤪

خو کجا بریم من میرم بیرون دلهره میگیرم ای وای تپش ماسکشو درنیاره ..ای وای دستاش ....اصلا تباهم من 

به اجبار نباشه اصلا نمیرم 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

انچه در یادش نماند در یاد ماست💔

آدمی از جایی شروع می شود

که تصمیم بگیرد نوای خودش را بنوازد. مستمع نباشد

سماع خویش را بکند.

مهم نیست چقدر ویران شده،

مهم نیست چقدر ناتوان است...

💜

خو کجا بریم من میرم بیرون دلهره میگیرم ای وای تپش ماسکشو درنیاره ..ای وای دستاش ....اصلا تباهم من&nb ...

دیگه تو ماشین اشکال نداره😐😐

ای من فدای ماسک زدنش بشم😍😍😍😍خیلی جیگر میشه با ماسک🥰♥️

دیگه تو ماشین اشکال نداره😐😐 ای من فدای ماسک زدنش بشم😍😍😍😍خیلی جیگر میشه با ماسک🥰♥️

ماشین روندن حوصله میخاد که اونم من ندارم تو این اوضاع 😔

دیدی قیافش و‌نگاهش چه مظلوم میشه دلم میخاد بمیرم برای نگاه کلافش با ماسک 😭😭😍😍😍😂

آنقدر میروی میروی میروی و نمیرسی که آخر  خسته و وامانده از هر قافله میشکنی ایکاش آن زمان ...

نام مارا آدم گذاشت 

آدم همان خلاصه ی دنیاست 

همچون الفش می ایستی

از غمش دال گونه خم می شوی 

تا میم مرگت فرابرسد 

و این بود زندگی ......

هانا

و سلام بر خورشید آنگاه که از چشمان تو غروب میکند 🌻 خوبم به خوبی شما💜🍀 عصر شما هم بخیر جانه دلبر ...

انشاالله همیشه خوب باشی عزیزم، ممنون نازنینم 

🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️🍀❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave