2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38614 بازدید | 5906 پست
همش د شد 😧😧 دردم به جان رسید و طبیبم پدید نیست دارو فروش خَسته دلان را  دکان کجاست؟

د هات تموم شد 😂😂😂♀‍🤦🏻

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم خون است نمیدانی تو سوز دل نمیدانی در این بیرحمی دنیا تو هیچ از من نمیدانی که من مجنونتر از خ ...

ماشالله به به کیف کردم❤👏👏

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
ای رفیق ای مظهر مهر و وفا قلیون بکش توی این جمع پر از لطف و صفا قلیون بکش توی کوه و توی ساحل ...

یبارم قبلا اینو گذاشتی

چ زیبا  

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

ای رفیق ای مظهر مهر و وفا قلیون بکش توی این جمع پر از لطف و صفا قلیون بکش توی کوه و توی ساحل ...

اعتصامییییی😐😐😐😐

از ماچ ظهر رسیدی به قلیون سومی رو خدا بخیر بگذرونه ♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

سلام  فکر نکنم به یاد داشته باشید😅  کاربر _panahm هستم

سلام عزیزم

چرا یادمه

خوش اومدییییییی  

همیشه لایک میکردی

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///