2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38613 بازدید | 5906 پست
دلم تنگ است میدانم  خدا هم گریه میخواهد😭😭😭😭

باز با گریه به آغوشِ تو بر می گردم؛

چون غریبی که خودش رو برساند به وطن...

فاضل-نظری#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گریه ام در حرم از روی پریشانی نیست

که پریشانی از آداب مسلمانی نیست

در طوافند چنان موج کبوترهایت

که در این سلسله انگار پریشانی نیست

عربی آمده پابوس تو از سمت عراق

همه ی حسرتش این است که ایرانی نیست

دست خالی ست هر آنکس به حرم می آید

در ورودی که نیازی به نگهبانی نیست!

در معطل شدن و دست رساندن به ضریح

لذتی هست که در سجده طولانی نیست

ادخلوها بسلامٍ آمنین...در باز شد

از میان جمعیت راهی به این سر باز شد

در حرم سهل است، حتی در دل میدان مین

هر زمان که یارضا گفتیم، معبر باز شد

اول ِ نامش که آمد بر زبانم سوختم

در دلم بال صد و ده تا کبوتر باز شد

از صدای گریه ی زن ها یکی واضح تر است

خوش به حالش بعد عمری بغض مادر باز شد

دار قالی...پنجره فولاد... مادر سال ها

بس که روی هم گره زد بخت خواهر باز شد

نان حضرت، آب سقاخانه، اشکی پر نمک

سفره یک شعر آیینی دیگر باز شد

مادر از باب الرضا رد شد، به من رو کرد و گفت

بچه که بودی زبانت پشت این در باز شد

شاعر: محمد حسین ملکیان

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

یک نفر آمد شبی درگیر آهم کرد و رفت

آشنا  اما   غریبانه   نگاهم  کرد و  رفت

آمد  اما برق چشمانش خیال جنگ داشت

تابه فرزین نگاهش کیش شاهم کرد ورفت

خوب میدانست من گمراه چشمانش شدم

بی  مهابا  آمد  و غرق  گناهم  کرد  و  رفت

تا   به  زیر  سایه ی  چشمش  پناهی  یافتم

پلک خودبر هم زدو بی سرپناهم کرد ورفت

در  سپیدی های  بخت  روشنش  جایی  نبود

روسری برداشت با مویش سیاهم کرد و رفت

گیسویش  بر باد داد و داد  بر بادم  به  جبر

اینچنین افتان وخیزان مثل کاهم کردو رفت

آنکه  آمد  چون  خیالی قصد  آزادی نداشت

یوسفی بودم که در زندان چاهم کردو رفت

‌😔

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

برای بردن نامت گل از گلم وا شد الحمد‌لله رب العالمین الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة سلطا ...

سلام خواهرم 

ممنونم به لطف شما

حرف دل همه ی ماست ❤🌷

یا علی مدد💚

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
سلام خواهرم .ممنون به لطف شما  خواهش می کنم عزیزم  حرف دل همه ی ماست ❤ یا علی مدد💚

خواهش میکنم نازنینم.الهی سلامت باشید وعاقبت بخیر. دست علی یارت خدا نگھدارت🙏😍😘 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه ها کجان آجی 

من داریخیرام 😢

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

همیشه غایب من ،

همیشه حاضری !

مثل بغض بر سینه‌ام نشسته‌ای

مثل ابر در آسمانم ،

مثل وهم در جانم ، زمان را شکسته‌ای ...

همیشه غایب من ،

همیشه حاضری !

تا پلک می‌زنم

سرازیر می‌شوی ...

عباس معروفی

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
بچه ها کجان آجی  من داریخیرام 😢

آبجی فدات الان میان 

همیشه غایب من ، همیشه حاضری ! مثل بغض بر سینه‌ام نشسته‌ای مثل ابر در آسمانم ، مثل وهم در جانم ، ...

تا تو حاضر می شوی؛

من از غایب از خود می شوم...

لا-ادری#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

همچنین عزیزم 🤗ان شاالله

ان شاالله آقامون امیرالمومنین علی(ع)شفاعتمون کنه .آمین🤲🌷

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم