2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38612 بازدید | 5906 پست

ای در دل من نشسته بگشاده دری

جز تو دگری نجویم و کو دگری

با هرکه ز دل داد زدم دفعی گفت

تو دفع مده که نیست از تو گذری

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

در نگنجد عشق در گفت و شنی

عشق دریایی ست قعرش ناپدید

قطره‌های بحر را نتوان شمرد

هفت دریا پیش آن بحرست خرد

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه دانستم که این سودا مرا زین سان کند مجنون

دلم را دوزخی سازد دو چشمم را کند جیحون

اندر دل من درون و بیرون همه او است

اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست

چه بیت زیبایی  مهر اثباتیه بر مقدس بودن غم

اشعارِ استاد شهریار؛ شبیه ترین هستند به اشعارِ سعدی💛

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
در نگنجد عشق در گفت و شنی عشق دریایی ست قعرش ناپدید قطره‌های بحر را نتوان شمرد هفت دریا پیش آن ...

سخنِ عشق
نه آن است
که آید به زبان...

حافظ#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
چه بیت زیبایی  مهر اثباتیه بر مقدس بودن غم

حاصلت چیست به جز محنت و غم ای دنیا؟

رنجِ تحصیل تـو هم زحمتِ بی‌حاصل بود...

#استاد_شهریار

تعطیل🚫                                                                                 
حاصلت چیست به جز محنت و غم ای دنیا؟ رنجِ تحصیل تـو هم زحمتِ بی‌حاصل بود... #استاد_شهریار

ای جان 

قربونتون برم بانو جان که اینقدر انتخاب های به جا دارید

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
مواظب خودت باش 😘

سلاااام چششششم😂✌

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
یاخجیام کفین یاخجی اولسون💖💖💖

ساغول،،،🌹🌷🌸🌹🌷💘

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
ای جان  قربونتون برم بانو جان که اینقدر انتخاب های به جا دارید

خواهش میکنم...شهریار عشق من است❤

در تٖماشای تو قانع نشوم من

به دو چشم

همـه چشمان جهان

گـو بـه سـرم بشتابند

#شهریار‌‌
🍁🌹

تعطیل🚫                                                                                 
خواهش میکنم...شهریار عشق من است❤ در تٖماشای تو قانع نشوم من  به دو چشم همـه چشمان جهان گـو ...

عزیز دلم 

ممنون از پست های زیباتون

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
عه اها تاریخ عضویتو.نگا نکردم😑😕

😊😊😊😊😊✌✌✌✌✌

حاصلت چیست به جز محنت و غم ای دنیا؟ رنجِ تحصیل تـو هم زحمتِ بی‌حاصل بود... #استاد_شهریار

رنج‌ها بردیم و آسایش نبود اندر جهان؛
ترک آسایش گرفتیم این زمان آسوده‌ایم...

سعدی#