2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38606 بازدید | 5906 پست

‏دلبری کردن

‏همیشه کار انسان‌ها که نیست

‏گاه‌گاهی استکانی چای هم دل میبرد💎♣️

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شخصه کرونا رو ترجیح میدم 😁

سلام مهری جون خوبی؟عیدت مبارک 😇

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

کجایی ای رفیق نیمه راهم
که من در چاه شبهای سیاهم
نمی بخشد کسی جز غم پناهم
نه تنها از تو نالم کز خدا هم

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

زن ها همیشه نگران چیزهایی هستند که مردها فراموش می کنند; در عوض مردها همیشه نگران چیزهایی هستند که زن ها به خاطر می آورند...

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
چالش‌شعر#   “دلبسته به یک ثانیه دیدار تو بودم” یک عمر پر از حسرت و اصرار تو بودم یک لحظه تو ر ...

ضمنا در غزل 5 بار کلمه یک استفاده  شده که نکته سنج ها ایراد میگیرند

https://harfeto.timefriend.net/16297043150045

ازآنچه‌می‌آیدسرم‌بارفتنت‌گفتم

گفتم‌که‌هرکاری‌کنم‌یاد‌تــومی‌افتم

انقدر‌گفتم‌باش‌گفتم‌باش‌گفتم‌‌که..

بر‌هرچه‌اصراری‌کنم‌یادِتــو‌می‌افتم

-

لیلی😔❤

احساسِ “غزل بانوییم” راویِ غم شد جسارتا وزن در این مصراع بسیار سنگینه تصحیح بفرمایید( روی کلمه بانو ...

بی نهایت سپاس از لطف شما و اینکه وقت گذاشتید 

جسارتا چون تخلصم غزلبانو هستش، گاها این مشکل پیش میاد و بالاجبار باید بپذیرم اینو 

اصرار در مصرع دوم بر می گرده به حسرتی که از دیدار مونده و اصرار بر تکرارش هستش 

ولی قبول دارم در خصوص زیبا نبودن این مصرع و در اولین فرصت پرداخت میکنم 

همونطور که توی یکی از پست هام عرض کردم ، این تایم با خستگی یک روز واقعا شلوغ کاری، نوشتن این اشعار فقط بعنوان تمرین برام عمل میکنه و واقعا تمرکز آنچنانی ندارم 

سپاس از وقتی که گذاشتید 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
ازآنچه‌می‌آیدسرم‌بارفتنت‌گفتم گفتم‌که‌هرکاری‌کنم‌یاد‌تــومی‌افتم انقدر‌گفتم‌باش‌گفتم‌باش‌گفتم‌‌که. ...

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///