2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38609 بازدید | 5906 پست
خب یکی بیار 😐 💕آدم فقط وقتی گول می خورد که صاف نیست و گرنه نمی شود که انسان فرق دروغ با راست ر ...

باشه 😐

فقط برو تو فریزر 

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
نه آقا داداششو😂😂😂 بزرگه متولد بهمنه اسمش هم نیما...

حالا شاید من برا داداشم نقشه هایی داشته باشم

به همه نگو دیگه  

الان نفس منو میکشه

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله دیگه داداش منه خدا حفظش کنه مامان تو پی وی پیاممو خوندی؟

اره خوندم خواهر شوهره اینجاست

بره جواب میدم بعدا

تعطیل🚫                                                                                 

مجنون و آب و کوزه و لیلا بهانه بود..

زندان و چاه و یوسف و زلیخا بهانه بود...

میخواست عشق در جهان غوغا بپا کند..

قصه سیب و آدم و حوا بهانه بود..

ابلیس رانده شد چو عشقی در دلش نبود..

آتش و خاک و سجده هم آنجا بهانه بود..

شور کلام مولوی از شوق یاد اوست..

دیدار شمس و عشق مولانا بهانه بود..

تنها به یاد او غزل میگفت خواجه هم..

شاخ نبات و ساقی  رعنا بهانه بود..

تفسیر تازه ای ازو در یوش زاده شد..

شعر نو و افسانه نیما بهانه بود..

سهراب در شب بیابان نام او شنید..

تصویر رود و یک زن زیبا بهانه بود

بزرگ و‌کوچیگ نداره هر کدوم باشه حله ♀‍🤦🏻

بیاد شعری دیگر در مقام تپش جان عروس آینده ی

خاندان پوریان بسرایم💃💃💃

تعطیل🚫                                                                                 
بیاد شعری دیگر در مقام تپش جان عروس آینده ی خاندان پوریان بسرایم💃💃💃

من خواهر دامادم

از من نظر نخواستین هنوزا  

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

مجنون و آب و کوزه و لیلا بهانه بود.. زندان و چاه و یوسف و زلیخا بهانه بود... میخواست عشق در جها ...

مـن گرفـتار شبم
در پی ماه آمده‌ام
سیب را دست تو دیدم،
به گناه آمده‌ام...

شب و گیسوی تو
تا باز به‌ هم پیوستند؛
من به شبگردی این
شهر سیاه آمده‌ام ...!**

تعطیل🚫                                                                                 
   منظورم پسرای فامیل ک متاهلن بودا شفاف سازی کنم    

اووووکیییی😂😂😂✌✌✌✌ کاملا شفاف شد 

خدایی برام کدر بود قبلش😂✌

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
پسر منم بهمنی هست😂😂😂😂

عههه چند بهمنه اونوقت؟؟؟

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊