2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38608 بازدید | 5906 پست

در غم قامت رعنای تو شمشاد شکست

بس‌که شیرین دهنی حرمت قناد شکست

ای شمالی که تنت ساز جنوبی زده است

عربی رقص نکن هیبت بغداد شکست

بخدا مقصد هوهوی دراویش شدی

ز سِماع نفست بغض گناباد شکست

دیده بودم که در آن زلف پر از چین و شکن

رفت تا باد بپیچد؛ کمر باد شکست

شوق دیدار تو را لحظه شماری کردم

آنقدر لحظه شمردم؛ دل اعداد شکست

عاشق روی تو شد دفتر شعرم؛ غزلک

بس‌که از روی تو گفتم؛ قلم افتاد شکست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میام میزنمتااااااا🙄🙄 من دخترِ خوبی ام  اسمم بد در رفته  سوء تفاهم شده 🙊🙊🙊

نگابه اعتصامی نکن یه گوشع نشستع مظلوم .تواناییش بالاس😧

داره میاره ت تو صراط مستقیم 😜😜

I would love to be kind to me, i saw with all kindness
خوشت اومده ها دم ب ثانیه ی دور تگ میکنی  میخوای ی شبه آدمم کنی  ۲۸ ساله نشدم  نمیش ...

این منم 

ماه تنها 

وایسا ببین چیکار می کنم 😝

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
تا صحبت از نام تو باشد حال من خوب است  آرامِ جان ، این حس زیبا را نگیر از من  تنها به قد ...

من تمام شهرهای ویران شده ام 

سربازهای بسیاری در چشمهایم شکست خورده اند و 

آغوش تو تنها جای دنیاست 

ک هنوز دوستش دارم...

نگابه اعتصامی نکن یه گوشع نشستع مظلوم .تواناییش بالاس😧 داره میاره ت تو صراط مستقیم 😜😜

فروردين👇😎

پويا_حاظر جواب_ماجراجو_مغرور_جذاب_زيبا🌹

آبجی فدات

باید می نوشت بسییییییار کنجکاو وووو

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
جدی 😅😅

بله 😃

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
@830pargol    

دورت بگردم من مهربون💖💗❤😘😚

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂