2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38609 بازدید | 5906 پست
این روزها برد با کسی است که بیرحم باشد! از دلت مایه بگذاری باخته ای… من در میان مردمی هستم ...

خورشيدي و سياره‌ها پروانه‌ات هستند

منظومه‌اي از ماه‌ها ديوانه‌ات هستند

ماهي و در روي زمين چشمان بسياري

دنبال آن لبخند معصومانه‌ات هستند

سلام مهتاب جان ظهرت بخیر خوبی عزیزم 🦋🤗🌹❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

نبودن هایت آنقدر زیاد شده اندکه هر رهگذری را شبیه تو می بینم !!نمی دانم غریبه ها ” تــــــــــــــــــــو ” شده اندیا تو ” غریبـــــــــــــــــــــــــــه ” ؟؟!!...

I would love to be kind to me, i saw with all kindness

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ضربه خوردیم و شکستیم و نگفتیم چرا؟!

ما دهان از گله بستیم و نگفتیم چرا؟!

جای "بنشین" و "بفرما"، "بتمرگی" گفتند..!

ما شنیدیم و نشستیم و نگفتیم چرا؟

"تو" نگفتیم و "شمایی" نشنیدیم و هنوز

ساده مثل کف دستیم و نگفتیم چرا؟!

دل سپردیم به آن "دالِ" سر دشمن و دوست

دشمن و دوست پرستیم و نگفتیم چرا؟!

چه "چراها" که شنیدیم و ندانیم چرا

ما همین بوده و هستیم و نگفتیم چرا؟

سلام هانای مهربون ❤❤❤با دعات روز اخر بسی آرامش داشتی برام مهربون به خدا که تو حال خوب منی!🌷

سلام عزیز جان 

مهربونی از خودتونه 💖💖

معذرت میخوام من شما رو نشناختم میشه یکم راهنمایی کنید ؟💕

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
خورشيدي و سياره‌ها پروانه‌ات هستند منظومه‌اي از ماه‌ها ديوانه‌ات هستند ماهي و در روي زمين چشمان ...

خیلی ممنونم😘بسی زیبا😍

چشمی دارم همه پر از صورت دوست
با دیده مرا خوش ست چون دوست در اوست

از دیده دوست فرق کردن نه نکوست
یا دوست به جای دیده یا دیده خود اوست

چه جالب😅

اهوووم خیلی جالبه

خلقتِ من در جهان، یک وصله‌ی ناجور بود
من که خود راضی به این خلقت نبودم زور بود

خلق از من در عذاب و، من خود از اخلاقِ خویش
از عذاب خلق و من، یا رب چه‌ات منظور بود؟

خیلی ممنونم😘بسی زیبا😍 چشمی دارم همه پر از صورت دوست با دیده مرا خوش ست چون دوست در اوست از دیده ...

خواهش میکنم الله خلیچ یا اعیونی 💞🦋💞🦋

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
نفسم عزیز دلم 

آخ بله معذرت میخوام متوجه نشدم 

اتفاقا دیشب داشتم بهت فکر میکردم و با خودم گفتم چه بد شد که رفت  😙😘

خیلی خوشحال شدم اومدی خیلی زیاد قند و عسل خانم  ❤🌸❤🌸❤😊

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
بچه ها نازلی رو تگ میکنید برام خالمه خب ♀‍🤦🏻 با ماه تنها زن عموم 

@00نازلی00  

لطفا تشریف بیارید دختر خواهرتون اومدن 

@ماه_تنها

زن عمو جان لطفا تشریف بیارید 

هیچکس مانند تو عشــق مـرا از بر نبود

هیچکس در حد من دلـداده و دلبـر نبـود

گفته بودی سـر پناه من قلبـم می شوی

رفتے و دیگر دلـم را سایه ای بر سر نبود

پای تو دادم همه آیین و دین و مذهبـم

مثل من هرگز کسی تا آن زمان کافـر نبود