2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38607 بازدید | 5906 پست
دلم گرفته دوباره برای بعضی ها نمی رود ز سر من هوای بعضی ها به ماه گفت شبی ، آفتابگردانی برو که ...

دوستی یه خواهش بکنم ازت؟؟

تعطیل🚫                                                                                 
سلامی چو بوی خوش آشنایی  نثار دیده ی مردمِ روشنایی 🌻🌻🌻🌻  سلام دوستان روزتون بخیر &nb ...

سلام عزیزم روز بخیر 🌻

اصل این مصرع به این شکل هست بدان مردم دیده ی روشنایی که معانی مختلفی براش تعیین شده که یکی از اون ها این هست که
مردم به معنای مردمک و یا قسمت رنگین چشم هست
دیده هم به معنی چشم
و روشنایی منظور معشوق هست
و اینطور میشه معنی کرد سلام بر روشنی بخش چشمان من چون چشم برای دیدن اجسام نیاز به نور دار و پرتو های منعکس شده از جسم به چشم میرسه و باعث دیدن میشه حافظ منظورش این هست که معشوق مثل نور باعث میشه چشمان من ببینه اطراف رو
این طرز  توصیف معشوق خیلی رواج داشت در سروده های شعرای دیگر هم میتونیم ببینیم همانطور که سعدی میگه
وجودت دهد روشنایی به جمع
که سوزیش در سینه باشد چو شمع

البته معنی دیگه هم شده که گفته میشه منظور از روشنایی خداوند است و این مصرع تلمیح داره به آیه ی الله نورالسماوات والارض یعنی خدا نو آسمان ها و زمین است و روشنایی بخش چشم ما

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در دلم شوق عجیبے ست ڪه دیدن دارد

دل من با غم تو جانِ تپیدن دارد

رخ زیباے تو وقتے ڪه به من مے خندی

بهترین عڪس جهان است و ڪشیدن دارد

به خدا این همه نازے ڪه برایم ڪردی

دلنشین ناز جهان است و خریدن دارد

چشم زیباے تو را دیدم و بس زیبایی

به دلم وحے شد این دست بریدن دارد

به صداے پر از آرامش تو محتاجم

ناسزا هم ز لب یار شنیدن دارد

مسعود_آجورلو#  

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

زندگی اَم به تنهایی گذشت و میگذرد

با هم و درد و جدایی گذشت و میگذرد

گهی چون نِی به فِغانم گهی چون عشقِ خزانم

ولی افسوس این جوانی گذشت و میگذرد

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

چه خبر از غم دنیا

دل من خسته نباشی

نفست گرم و دلت شاد

مبادا که از این رنج برنجی

که جهان گشته پر از درد

به من آهسته بگو نیست جهان جای قشنگی

بگذار هرچه بدی هست در این خاک بماند

من و تو رهگذر کوچه ی عشقیم

نکند خسته شوی یا که ببازی

من کنار تو نشستم

که تو بر عشق بنازی

کمکت خواهم کرد که به شکرانه این عشق

تو یک کلبه بسازی

که در آن بوی خدا هست

و این حس سرآغاز قشنگی‌ست

به من آهسته بگو

هستی و هستم💎♣️

در دلم شوق عجیبے ست ڪه دیدن دارد دل من با غم تو جانِ تپیدن دارد رخ زیباے تو وقتے ڪه به من مے خن ...

گر جوابم را نمی‌گویی، جوابم کن به قهر!
گاه یک دشنام از صدها دعا شیرین‌تر است...

فاضل_نظری#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
@________ تگ نمیشه

بُغض کردیم و حسودانِ جهان شاد شدند!
دلمان تنگ شد و قافیـه‌ها ریخت به هم

من که هرگز به تو نارو نزدم حضرتِ عشق!
پس چرا زندگیِ ساده‌ی ما ریخت به هم...؟

امید صباغ نو

بُغض کردیم و حسودانِ جهان شاد شدند! دلمان تنگ شد و قافیـه‌ها ریخت به هم من که هرگز به تو نارو نزدم ...

ما که رقصیدیم به هر سازی زدی ای روزگار

دل به تو بستیم و آخر ، دل شکستی روزگار

کاش مي شد بار ديگر سرنوشت را از سر نوشت

خوب بودم پس چرا کاتب برایم غم نوشت

تعطیل🚫