2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38607 بازدید | 5906 پست

مِن سوء حظي

نسيتُ أن الليل طويل

و مِن حسن حظك

تذكرتك حتى الصباح...

از بداقبالی‌ام

فراموش کردم که شب دراز است

و از خوش‌اقبالی‌ات

تا صبح تو را به خاطر آوردم...

محمود درویش

صبحتون بخیر .....روزتون بی غم💛🌻🌷

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤

یه ڪم با درونتون اشنا بشید😃

‌ فروردين👇

پويا_حاظر جواب_ماجراجو_مغرور_جذاب_زيبا🌹

ارديبهشت👇

زيبا_مهربون_سر سخت_لجباز_خونگرم_صبور🌸

خرداد👇

شيطون_پر نشاط_شاداب_باحال_خلاق_پر تحرك💐

تير👇

خاص_منطقي_دلسوز_دوست داشتني🌺

مرداد👇

خوشگل_احساسي_فهميده_وفادار_بي حوصله_يه دنده🌻

شهريور👇

متفكر_باوفا_دقيق_باهوش_باحيا_قابل اعتماد💎

مهر👇

اروم_جذاب_بردبار_پرشور_باارزش_مودب🙈

ابان👇

حسود_مغرور_احساسي_خوش قلب💝

اذر👇

شيرين_جذاب_دوست داشتني_خوش قلب_روشن فكر😺

دي👇

مغرور_حسابگر_جذاب_پاك_تك پر_ساده😎

بهمن👇

بهترين_صميمي_راستگو_باحال_مستقل🚶

اسفند👇

پادشاه_حساس_زودرنج_تك پر_دلسوز_پاك👑

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مِن سوء حظي نسيتُ أن الليل طويل و مِن حسن حظك تذكرتك حتى الصباح... از بداقبالی‌ام فراموش کرد ...

🌷 #ســــــــــ❤ ـــــــــــلام🌷 

از شيخ بهايی پرسيدند :

سخت ميگذردچه بايدکرد؟؟

گفت :

خودت که ميگويی 

سخت ميگذرد سخت که نميماند

پس خداروشکر که 

میگذرد و نميماند

ديروزت خوب يا بد گذشت

و امروز روز ديگری است

روزتان بهترین دوست عــــزیــــز

🍂 🌵 🌼 🍀 🌷 🌱 🌸 🌴 🌺 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

دوست عجب امنیت خوبی ست 

میتوانی با او خودِ خودت باشی 

میتوانی دردهایت را 

هرچندناچیز 

هرچند گران 

بی خجالت با او در میان بگذاری 

از حماقت هایت بگویی 

دوست انتخاب آزاد توست،اختیار توست 

نامش را در شناسنامه ات نمی نویسند 

نامت را در شناسنامه اش نمی نویسند 

دوست عرف نیست 

عادت نیست 

معذوریت نیست 

دوست از هر نسبتی مبراست

دوست سایبان دلچسبی ست ،

تا خستگی ات را با او به فراموشی بسپاری

@nazbanoo8300  

#دوست❤ ️

سلام بانو جان صبحتون نورانی به لطف خدا 🤗🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
دوست عجب امنیت خوبی ست  میتوانی با او خودِ خودت باشی  میتوانی دردهایت را  هرچندناچ ...

سلام خواهری..صبح تو هم بخیر...

ایشالا روز خوبی داشته باشی🌹

تعطیل🚫                                                                                 

امشب اگر ساقی شوم تا صبح غوغا میکنم

تا بی نهایت عشق را با عشق معنا میکنم

از عشق پرشور جهان گر ذره ای سهم من است

این عشق را با عاشقان با عشق احیا میکنم

از جام های عاشقی گر قطره ای برلب رسد

من نیز گرد شعله ای امروز و فردا میکنم

با یک نظر پروانه ام او من شدو من او شدم

در گرد شمع سوزد پرو نورش تماشا میکنم

صدبار میسوزد پرم صدبار میسوزد نفس

اما برای عاشقی صد دل مهیا میکنم

پروانه رو نزدیکتر تا شعله ای پر نورتر

با سوزشی پر سوزتر با خویش سودا میکنم

امشب ولی پروانه ام در حسرت عاشق شدن

دل را به دور شعله ام تا صبح شیدا میکنم

#مولانا🦋

تعطیل🚫                                                                                 
یه ڪم با درونتون اشنا بشید😃 ‌ فروردين👇 پويا_حاظر جواب_ماجراجو_مغرور_جذاب_زيبا🌹 ارديبهشت👇 زيب ...

@benimai

آبجی فدات لطفا بگو متولد کدوم ماه هستی بادرونتون آشنا بشیم 

@flfli  

دعامیکنم
زیراین سقف بلند
روی دامان زمین
هرکجا خسته پرغصه شدی
دستی ازغیب به دادت برسد
و چه زیباست
که آن دست خــــــــدا باشد و بس

تعطیل🚫                                                                                 
سلام خواهری..صبح تو هم بخیر... ایشالا روز خوبی داشته باشی🌹

ممنون گلم همچنین 🦋🌹

هر چقدر هم که بخواهی خوب باشی ،

هر چقدر هم که بخواهی کاری به کارِ کسی نداشته باشی ؛

آخرش یک روز از بی انصافیِ آدم ها دلت می گیرد ...

مجبور می شوی مقابله به مثل کنی و بی انصاف باشی ...

آدم هایِ امروز ، به فکرِ خودشانند ،

و تو را مجبور می کنند برایِ دفاع از خودت هم که شده شبیهِ خودشان باشی !

اینجا کسی به فکرِ کسی نیست ...

اینجا سرزمینِ غرور و خودخواهی ست !

#نرگس_صرافیان

تعطیل🚫                                                                                 
من آذرماهی هستم😂

به به....... عالی😘

شيرين_جذاب_دوست داشتني_خوش قلب_روشن فكر😺