2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38609 بازدید | 5906 پست
👏👏👏❤❤❤

🌷🌷🌷🌷

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آتش زدن به خانه مولا بهانه بود / مقصود خصم، کشتن بانوی خانه بود

با آن همه سفارش پیغمبر خدا / پاداش دوستی علی، تازیانه بود

آن شب قویترین سند غربت علی / تشییع مخفیانه و دفن شبانه بود

تمام عالم فدای ائمه.تویی که علیه اسامی ائمه میگی فردوسی شاعر و حماسه سرای بزرگ ایرانی رو میشناسی؟همون که نماد ادب وفرهنگ ایران هست ،میدونی اسمش چیه ؟ ابوالقاسم 🤭آره گلم فردوسی یه ایرانی اصیل هست وکل جهان ایران رو بافردوسی میشناسن اما اسمش عربیه و با اون مقامش ادعای امثال تو رو نداشت پس تربیت نداشتتو نشون نده.  تو نه تنها روشنفکر نیستی بلکه اصلا اهل تفکر هم نیستی و باعث میشی آبروی روشنفکرهای واقعی مثل آقای گاندی بره هرجای دنیا بگی به اسم روشنفکر تو مجازی علیه خدا و اعتقادات مذهبیون میگی بهت میخندن .درحدی نیستی که رو حرف خدا حرف بزنی و علیه ائمه بگی فقط خودت حقیتر میشی خدا خودش فرموده دنیارو واسه خاطر حضرت محمدو حضرت زهرا و مولاعلی و فرزندانش آفریدم آخرش هم همه چی میرسه به وارث حقیقی غدیر به حضرت مهدی.امروز هم نهضت عاشورا ادامه داره و پیروان یزیدو قاتل حضرت زهرا دارن ازشون جلو میزنن اما روسیاهی واسه زغال میمونه .خدایا شکرت که من از دشمنان ائمه و یزیدی و پیرو قاتلین و خائنین نیستم .لعنت خداوند بر تمام دشمنان ائمه و لعنت بر قاتلان آقا امام حسین . .پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می فرماید: علی با حق و حق با علی است و از هم جدا نمی شوند تا در کنار حوض کوثر در قیامت بر من وارد شوند .حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .

راه رویام رو چه زود دزدید من یلدام شب دور از خورشید

باز پاییز شد و باد چرخید و هوس چو گیاهی مرموز رویید

او رویید و درخت ازین همه درد چو نگاهم خشکید

تا دیروز قدمی بردار من رو باز به شروعش بگذار

تو زیباییو بی پرواییو من که ازین دلتنگی بیمار

با من حوصله کن در این شب کور تو همیشه دل یار

تو شب بیدار منی همه جا تکرار منی

گرچه بی من گر چه که دور دل من دل یار منی

گرچه بی منگر چه که دور

دل من دل یار منی

نور آرام به درخت بارید برگ رقصان به سقوطش خندید

باز پاییز شد و باد چرخید و هوس چو گیاهی مرموز رویید

او رویید و درخت ازین همه درد چو نگاهم خشکید

ماه پنهان و راه دشوار من در حال غروبم این بار

باش در خوابم و در بیدارم و من رو در این تنهایی نگذار

با من حوصله کن در این شب کور

تو همیشه دل یار

گرچه بی من گر چه که دور

دل من دل یار منی

تو بگو درمان تو چیست تو بگو دل یار تو کیست

تو بگو این ها همه رو سببی جز فاصله نیست

گرچه بی من گر چه که دور

دل من دل یار منی

سارا نائینی 

چشمتون پر نور خیلی خیلی ممنون 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤❤❤🌹🌹🌹🌹🌹

ممنون گلم الله خلیچ یا اکحیله 💞☘️💞☘️💞☘️💞☘️💞☘️💞☘️💞☘️💞☘️💞☘️💞☘️☘️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
دوستت داشتم دوستت دارم و دوستت خواهم داشت از آن دوستت دارم ها که کسی نمی داند که کسی نمی ت ...

خواهش میکنم نازنینم ممنونم ❤️❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

من تا نگاهم بر روی تو افتاد

شب معجزه‌ای شد که در چشم تو رخ داد

خورشید درخشید و به دریای تو تابید

دریا صدایی شد به آواز من افتاد

صد بار اگر افتادم از پا ننشستم

صد شب غم آمد ولی من نشکستم

"من" در پی شهر تو صد بار دویدم

"تو" جایزه‌ای شد که جهان داد به دستم

ای ماه فروزان و ای خسروىِ به خوبان

آن شعله‌ی جان بردار غم ها را بسوزان

ای شادی جان من ای دلبر و دلدار

فردا از آن ماست تقدیر بگردان

ای چشمه‌ی جوشانم ای باغ بهارم

جز بستن دل با تو که من چاره ندارم

همراز منو همسفرم باش که با تو

همراه تو بر سایه‌ی شهر دل نسپارم

صد بار تو را دیدم صد بار شنیدم

شیرین تر از این درد به عمرم نچشیدم

من با تو قراریست کز آغاز نهادیم

تو عهد شکستی ولی من نبریدم

ای ماه فروزان و ای خسروىِ خوبان

آن شعله‌ی جان بردار غم ها را بسوزان

ای شادی جان من ای دلبر و دلدار

فردا از آن ماست تقدیر بگردان

امید نعمتی 

آتش زدن به خانه مولا بهانه بود / مقصود خصم، کشتن بانوی خانه بود با آن همه سفارش پیغمبر خدا / پاداش ...

لَو فتشُوا قَلبی لألفوا بهِ سطرینِ قد خُطّا بلا کاتبِ

العدل وَ التوحید فی جانبٍ وَ حبّ أهلِ البیتِ فی جانبِ

اگر دل مرا بکاوند، دو سطر بر آن نقش بسته ببینند، بدون این که نویسنده ای آن را نوشته باشد،

به یک سو عدل و توحید و از سوی دیگر دوستی خاندان پیامبر.

ابن ادریس شافعی 

میخندی تا دنیا رنگی تازه شود

با لبخندت شادی بی‌ اندازه شود

میخندی تا خوش بنشینی در باور من

میخندد همراه تو اشک آخر من

بنشین لحظه‌ ای رو در روی من چایم را با عطرت هم‌ بزن

بنشین تا شود نقش فال ما نقش هم‌ فردا شدن

میخوابم تا رویای لبخند تو را

رویای شیرین چای و قند تو را

میخوابم تو مثل هر شب در خواب منی

میخوابانم این چشمان پابند تو را

بنشین لحظه‌ای رو در روی من چایم را با عطرت هم بزن

بنشین تا شود نقش فال ما نقش هم‌ فردا شدن

غزل مهدوی 

تونیستی و این در و دیوار هیچ ‌وقت… غیر از تو من به هیچ ‌کس انگار هیچ ‌وقت… این‌ جا دلم برای ...

سلام بانو .خوبی گلم .ان شاالله لحظاتت به خیر وخوشی وخوبی .❤🤲

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم