2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38609 بازدید | 5906 پست
عزیزدلم کسی ک خودش میخواد بره رو براچی بزور نگه دارم لابد حال نمیکنن اینجا چمیدونم خودتو اذیت ن ...

😭😭چرا اخه 😭😭همه رفتن حدیث و نفیس رفتن رها رفت الانم مهسا میخواد بره😭😭😭

نازلی تو حداقل بمونا 😭

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
والااااااااااا دیگ اعصابم نمیکشه لااقل بزار یبار ببینم ک ترکیدن و کاری از دستم برنمیاد روزی 5تا تا ...

مونا تهرانیم فردا تگت میکنه تایپک خدا حافظی

من که یهو رفتم خداحافظیم نکردم بر همتونم تایپک سلاااام زدم😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش میشد زندگی تکرار داشت . . .

لااقل تکرار را یکبار داشت . . .

ساعتم برعکس میچرخید و من . . .

برتنم میشد گشاد این پیرهن . . .

آن دبستان ، کودکی ، سرمشق

آب . . .

پای مادر هم برایم جای

خواب . . .

خود برون میکردم

از دلواپسی . . .

دل نمیدادم ب دست

هر کسی . . .

عمر هستی ، خوب و بد بسیار نیست . .

حیف هرگزقابل تکرار نیست

I would love to be kind to me, i saw with all kindness

تو ماهی و من ماهیِ این برکه ی کاشی...

اندوه بزرگی ست زمانی که نباشی!

آه از نفس پاک تو و صبح نشابور

از چشم تو و حجره ی فیروزه تراشی...

پلکی بزن ای مخزن اسرار که هر بار

فیروزه و الماس به آفاق بپاشی!

ای باد سبک سار! مرا بگذر و بگذار!

هشدار! که آرامش ما را نخراشی...

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم!

اندوه بزرگی ست چه باشی... چه نباشی...

علیرضا بدیع

😭😭چرا اخه 😭😭همه رفتن حدیث و نفیس رفتن رها رفت الانم مهسا میخواد بره😭😭😭 نازلی تو حداقل بمونا ...

برمیگردن عشقم...حدیث و نفیس 20 روز دیگ اینجانووومهساهم دوباره زده ب سرش بزار بره برمیگرده

خیالت راحت حالا حالا ها هستم درخدمت😁

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
مونا تهرانیم فردا تگت میکنه تایپک خدا حافظی من که یهو رفتم خداحافظیم نکردم بر همتونم تایپک سلاااام ...

اره دقیقااااا

اره والا دمت گرم😁

@1234567890doosteman  

سوفیا بیا که مهسا بازم داره میره 😭😖

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
پادشاهی درویشی رابه زندان انداخت نیمه شب خواب دید که بیگناه است پس او را آزاد کرد پادشاه گفت حاجتی ب ...

من الان دیدم

رومینا هم رفته

واقعا ناراحت شدم

رومینا جان اگه می خونی ان شاالله هرجا هستین 

سلامت وخوشبخت باشی🌹

دامن کشان همی‌شد در شرب زرکشیده

صد ماه رو ز رشکش جیب قصب دریده

از تاب آتش می بر گرد عارضش خوی

چون قطره‌های شبنم بر برگ گل چکیده

لفظی فصیح شیرین قدی بلند چابک

رویی لطیف زیبا چشمی خوش کشیده

یاقوت جان فزایش از آب لطف زاده

شمشاد خوش خرامش در ناز پروریده

آن لعل دلکشش بین وان خنده دل آشوب

وان رفتن خوشش بین وان گام آرمیده

آن آهوی سیه چشم از دام ما برون شد

یاران چه چاره سازم با این دل رمیده

زنهار تا توانی اهل نظر میازار

دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده

تا کی کشم عتیبت از چشم دلفریبت

روزی کرشمه‌ای کن ای یار برگزیده

گر خاطر شریفت رنجیده شد ز حافظ

بازآ که توبه کردیم از گفته و شنیده

بس شکر بازگویم در بندگی خواجه

گر اوفتد به دستم آن میوه رسیده

حافظ جان🌹

اره دقیقااااا اره والا دمت گرم😁

الان میخواستم خدافظی هم کنم😂 امروز تگم نکردین تو تایپک😢😢😢 دلمو شکوندین

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
برمیگردن عشقم...حدیث و نفیس 20 روز دیگ اینجانووومهساهم دوباره زده ب سرش بزار بره برمیگرده خیالت ...

منتظرشون میمونم😞😞

قوربونت

الان میخواستم خدافظی هم کنم😂 امروز تگم نکردین تو تایپک😢😢😢 دلمو شکوندین

😂😂😂😂

ب جون خودم من تاپیک نمیام اصلا

الان مرضیه تگم کرده بود اومدم

کلا سایت نمیام

فقط جاهایی ک تگ میشم میرم

قربون دلت بشم

ب اعتصامی بگو

آهان. عجب!!! که اینطور برای اومدن به خونه خودت باید تگ بشی. چوخ ممنون گوزلیم 🙄🙄🙄

ن ابجی من نمیگم😑😑 ترنم میگه تگم نکردین....من کلا دیگ تاپیک و سایت نمیام