2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38609 بازدید | 5906 پست
من مرد تنهای شبم مهر خموشی بر لبم تنهاو غمگین رفته ام دل از همه گسسته ام تنهای تنها،غمگین و رسوا ...

خدارحمتش کنه چه صدایی داشت 🙏🙏

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
خدارحمتش کنه چه صدایی داشت 🙏🙏

بله خیلی خواننده خوبی بود👌⚘

روحش شاد...

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرجور راحتی.....گفتم ک درم پشت سرت ببند سوز بیاد اذیت میشم @ماه_تنها     @اسکریپت0 ...

چخبره اینجا😐

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
چخبره اینجا😐

خبرهای خوب

مهسا داشت میرفت

مانع شدم

گف چیکارم داری و قرار بود گزارش نزنی

منم گفتم دیگ برا هیچکس گزارش نمیزنم

الکی بهم لینک ندید

هرکی خواس بره راه باز و جاده دراز

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
پرگل زود میام عشقم 😍😚

مهسا 😭😭😭😭بیا خصوصی 

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
خبرهای خوب مهسا داشت میرفت مانع شدم گف چیکارم داری و قرار بود گزارش نزنی منم گفتم دیگ برا هیچکس ...

نازلیی😭😭😭چرا همه دارن میرن😭😭😭

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
خبرهای خوب مهسا داشت میرفت مانع شدم گف چیکارم داری و قرار بود گزارش نزنی منم گفتم دیگ برا هیچکس ...

اتفاقا منم تو این فکر بودم الان😂😂😂 امروز اعصابم بهم ریخت از دست نی نی سایتیا ،بی معرفتا😢 

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
نازلیی😭😭😭چرا همه دارن میرن😭😭😭

عزیزدلم کسی ک خودش میخواد بره رو براچی بزور نگه دارم

لابد حال نمیکنن اینجا چمیدونم

خودتو اذیت نکن

دو روز دیگ میاد

عزیزدلم کسی ک خودش میخواد بره رو براچی بزور نگه دارم لابد حال نمیکنن اینجا چمیدونم خودتو اذیت ن ...

تو چی شد میخواستی بترکی بری؟؟؟ی ماه دیگه بیای؟

آمدی درخواب من دیشب چه کاری داشتی

ای عجب از این طرفها هم گذاری داشتی

راه را گم کرده بودی نیمه شب شاید عزیز

یا که شاید با دل تنگم قراری داشتی

مهربانی هم بلد بودی عجب نامهربان

بعد عمری یادت افتاده که یاری داشتی

سر به زیرانداختی و گفتی آهسته سلام

لب فروبستی نگاه شرمساری داشتی

خواستم چیزی بگویم گریه بغضم را شکست

نه نگفتم سالها چشم انتظاری داشتی

با نوازش می کشیدی آه و می گفتی ببخش

سربه دوشم هق هق بی اختیاری داشتی

وقت رفتن بغض کردی خیره ماندی سوی من

شاید از دیوانه ی خود انتظاری داشتی

صبح بوی گل تمام خانه را پر کرده بود

کاش می شد باز در خوابم گذاری داشتی

عشق یعنی بی گلایه لب فرو بستن، سکوت

دلخوش از اینکه شبی با او قراری داشتی.....

👤شهریار

من تاعید1400به بزرگترین آرزوم رسیدم🍃🍀🌹😍هرکی امضامودیدآمین بگه لطفاا❤💕
اتفاقا منم تو این فکر بودم الان😂😂😂 امروز اعصابم بهم ریخت از دست نی نی سایتیا ،بی معرفتا😢 

والااااااااااا دیگ اعصابم نمیکشه

لااقل بزار یبار ببینم ک ترکیدن و کاری از دستم برنمیاد

روزی 5تا تاپیک خداحافظی تگ میشم 

خدا روشکر چن روز دیگ در سایت رو تخته میکنن دیگ 

کسی نمونده ک

تو چی شد میخواستی بترکی بری؟؟؟ی ماه دیگه بیای؟

اره اولیش من بودم 

منو نزاشتن برم یکی یکی دارن میرن

منو نگه داشتن واسه تماشا