2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38604 بازدید | 5906 پست
جان جانانم شعراتم مثل خودت سروسامون ندارن زیباست ته تغاری فقط یکم جمع وجور بشه عالیه حس زییایی داره ...

سلام ممنونم

اره بخدا راست میگی

حوصله جمع و جور کردنشونو ندارم

فقط مینویسم اینروزا

حتی کاری ندارم به وزن و قافیه اصن کاری ندارم ته دارن یا نه

انقد که روحم زخم خورده....

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ممنونم اره بخدا راست میگی حوصله جمع و جور کردنشونو ندارم فقط مینویسم اینروزا حتی کاری ندارم ...

زخمو هرکاریش بکنی زخمه خوبم بشه جاش میمونه پس خودتو عذاب نده گذشته خوبیشم اینه که میگذره 😔❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

چه جای شِکوه اگر زخم آتشین خوردم

که هر چه بود ز مارِ در آستین خوردم

فقط به خیزش فواره ها نظر کردم

فرود آب ندیدم! فریب از این خوردم

مرا نه دشمن شیطانی ام به خاک افکند

که تیر وسوسه از یارِ در کمین خوردم

ز من مخواه کنون با یقین کنم توبه

من از بهشت مگر میوه با یقین خوردم!

قفس گشودی ام و «اختیار» بخشیدی

همین که از قفست پر زدم، زمین خوردم

🌸🌸ازتون خواهش میکنم درباره ی زندگی قبلی من هیچ سوالی نپرسید خیلی خیلی ممنونم🌸🌸مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡🤍🤍گاهی اوقات نمیتونم درست جمله بندی کنم پس اگه دیدین اشتباهه حتما بهم بگید..اگه بختیاری یا کورد هم هستید لطفا با این کاربری بختیاری یا کوردی حرف بزنید 😁ممکنه متوجه نشم اگه سعی بکنید بهم یاد بدین معنی جملاتو که دیگه خیلی ممنونم🤍🤍🤍🤍  این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

زخمو هرکاریش بکنی زخمه خوبم بشه جاش میمونه پس خودتو عذاب نده گذشته خوبیشم اینه که میگذره 😔❤❤

هنوز برا من نگذشته

منتظر کنکورم عمع جونم

بعدش میرم و دیگه برنمیگردم به ادمای گذشته زندگیم

من اینجا هم موقتیم

اینجا هم پر زخم شدم

میرم و دیگه اینجا هم بر نمیگردم

یه روزی......

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

بهار هم برود پشت شيشه مي مانم

هميشه منتظر آن هميشه مي مانم

من اينجا آخر از اين خاك ، با دست تهي گل بر مي افشانم

من اينجا روزي از ستيغ كوه چون خورشيد سرود فتح مي خوانم

و مي دانم

تو روزي باز خواهي گشت.....❤

بیهوده ب سرمه چشم داری

زیباترازاین شدن چگونه

من پلک ب دیدن توبستم

بیناترازاین شدن چگونه

پنهان شده درتمام ذرات

پیداترازاین شدن چگونه

ای باهمه مثل سایه همراه

تنهاترازاین شدن چگونه

عاشق شدم و کسی نفهمید

رسواترازاین شدن چگونه

🌸🌸ازتون خواهش میکنم درباره ی زندگی قبلی من هیچ سوالی نپرسید خیلی خیلی ممنونم🌸🌸مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡🤍🤍گاهی اوقات نمیتونم درست جمله بندی کنم پس اگه دیدین اشتباهه حتما بهم بگید..اگه بختیاری یا کورد هم هستید لطفا با این کاربری بختیاری یا کوردی حرف بزنید 😁ممکنه متوجه نشم اگه سعی بکنید بهم یاد بدین معنی جملاتو که دیگه خیلی ممنونم🤍🤍🤍🤍  این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

چگونه تو را فراموش کنم ؟

اگر تو را فراموش کنم باید سال‌هایی را نیز که با تو بوده‌ام فراموش کنم ، دریا را فراموش کنم و کافه‌های غروب را ، باران را اسب‌ها را و جاده‍‍‌ها را ، باید دنیا را ، زندگی را و خودم را نیز فراموش کنم !

تو با همه چیز درآمیخته‌ای ..😔🍁

.

سلام ...صبحتون بخیر و خوشی🙏 مصرع امروز " میل من سوی وصال و قصد او سوی فراق"

همه عمر در فراقت بگذشت و سهل باشد؛
اگر احتمال دارد به قیامت اتصالی...

سعدی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

این طرف تا رفت آمد ماه تابان کرده ی
خانه ات آباد اما خانه ویران کرده ی

هرچه میدانم به یک لبخند از جنس ادا
هرکجا چشمی نگاهت کرد حیران کرده ی

تا به روی جاده می افتد صدای پای تو
هرکه سویت یک نظربیند گروگان کرده ی

لطف کن ‘ماه ی مبارک’ را مشو بیرون ز در
ورنه صدها مولوی را نامسلمان کرده ی

🌷🌷🌻🌷🌷

‏سیمرغِ بهترین دلبر‍‍یِ سال هم بدیم ب هوشنگ جانِ ابتهاج اونجا ک گف:

‏این بویِ

‏ زلف کیست

‏ که جان

‏ می‌دهد به من؟ ❤❤❤

کوچ کردم 

که دلم را به کسی نسپارم 

حس خوبیست که من این همه بی آزارم

عشق احساس قشنگیست 

ولی من شخصا 

دیدگاهی متفاوت به دو عاشق دارم

خوش ندارم 

به کسی قولی و قلبی 

که به یک حادثه روزی دل از او بردارم

این دلیلیست 

که در این سفر تنهایی

از مسیری که به عشقی برسد بی زارم....

هنوز برا من نگذشته منتظر کنکورم عمع جونم بعدش میرم و دیگه برنمیگردم به ادمای گذشته زندگیم من اینج ...

همه میرن یکی زودتر یکی دورتر منم به همین نتیجه رسیدم فقط یکم زمان لازم داره عزیز دلم ❤❤

بچه ها میشه برام یه صلوات بفرستین ممنونم از لطفتون❤❤

حتما جانان حاجت روا بشی 🙏🙏🙏